Wedden op Chelsea FC

Alles over wedden op Wedden op Chelsea FC. De clubgeschiedenis, het laatste nieuws, actuele bonusaanbiedingen en de clubiconen.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Een club zonder geschiedenis? Wij denken van niet! In 1905 bracht een club heren 5000 pond bijeen in aandelen van elk één pond (had u ze nu maar gehouden) om de professionele voetbalclub Chelsea op te richten. Een club met ups en downs, die van tijd tot tijd belangrijke spelers aantrekt, maar nooit echt consequent in de bovenste regionen speelt. Jarenlang heeft Chelsea zich in de tweede of derde divisie bevonden. Een keerpunt voor de club was de aanstelling van Ruud Gullit als manager-speler.

De Nederlander wist geweldige spelers aan de club te binden, waardoor de club een vaste waarde werd in de Premier League en in 1999 zelfs voor het eerst deelnam aan de Champions League. In het seizoen 2002-03 kwalificeerde Chelsea zich voor de Champions Day op de laatste dag van het seizoen door Liverpool te verslaan. Een geweldige dag voor Premier League Sport Weddenschappen was dat! Het was de wedstrijd die ervoor zorgde dat Abramovic de club kocht en het de wereld elite maakte die het nu is!

Laatste nieuws over Chelsea FC

Wedden Chelsea Premier League

Snel vooruit naar de dag van vandaag. Chelsea heeft een Champions League titel op zak en staat vlak achter Manchester City en Liverpool in de strijd om Champions League voetbal met Tottenham, United en Arsenal. Wat een geweldige competitie om op te wedden! Iedereen kan van iedereen winnen. Wedden op Chelsea met spelers als Eden Hazard is nooit een slecht idee! Nog interessanter kan het wedden op de FA Cup zijn. Dit is de competitie waar 3e divisie clubs de miljonairs uit de Premier League kunnen verslaan.

Dit is de competitie waar je de grootste kansen krijgt! Als we naar de statistieken kijken, kunnen we veel leren van de geschiedenis. Gemiddeld (over 1000 geanalyseerde wedstrijden) scoort Chelsea 1,71 doelpunten per wedstrijd en geeft het 0,97 tegendoelpunten. De club wint ongeveer 50% van de wedstrijden, speelt 29% gelijk en verliest 21% van hun wedstrijden. De tijd zal alleen leren hoe ze het seizoen zullen doorkomen! Met het transferverbod opgeheven, denken we dat ze verder kunnen komen dan iedereen durft te voorspellen!

Chelsea Champions League Wedden

De winnaars van 2012 hebben laten zien dat ze dromen waar kunnen maken in de Champions League. De Premier League competitie is de laatste jaren sterker geworden, waardoor ‘the Blues’ recentelijk twee keer Champions League voetbal hebben gemist.

Chelsea is altijd actief in Europa en hun wedstrijden behoren tot de beste om op te wedden. Je kunt wedden tijdens de kwalificatie, de groepsfase en de knock out wedstrijden. Win met je voetbalteam; kom dicht bij de actie en bekijk Champions League wedstrijden zoals je nog nooit gedaan hebt!

Wedden op Chelsea FC met bonus

Promoties voor Chelsea FC