Wedden op Juventus FC

In 1903 ontvangt een relatief onbekende Italiaanse club zonder enige titel de zwart-witte shirts van Notts County in plaats van hun eigen roze shirts. Ze besluiten ze te houden en zijn er erg dol op! In 1905 wordt Juventus, een team dat in zwart-wit verticaal gestreepte shirts speelt, de nationale kampioen van Italië! De rest is geschiedenis.

Geschatte leestijd: 2 minuten

In 1903 ontvangt een relatief onbekende Italiaanse club zonder enige titel de zwart-witte shirts van Notts County in plaats van hun eigen roze shirts. Ze besluiten ze te houden en zijn er erg dol op! In 1905 wordt Juventus, een team dat in zwart-wit verticaal gestreepte shirts speelt, de nationale voetbal kampioen van Italië! De rest is geschiedenis.

Het is slechts één van de vele verhalen van de legendarische club Juventus. De club wordt oude dame genoemd, wat grappig is aangezien het woord Juventus jeugd betekent in het Latijn. Ze kregen deze naam in de jaren 1930 toen hun team van spelers uitzonderlijk oud was.

Laatste nieuws over Juventus FC

Juventus weddenschap resultaten

Live score? Wedstrijd resultaten? Je hoeft niet meer naar een nieuwssite te gaan; je kunt gewoon je Juventus weddenschap resultaten en alle voetbal resultaten hier op Wed Meesters volgen! Juventus is een geweldige club om te volgen. Ze hebben enkele van de grootste spelers uit de geschiedenis van het voetbal voortgebracht.

Wist je dat Buffon (die in 2019 nog steeds bij PSG speelt) in 2001 de duurste keeper was die door Juve is gekocht! Het is alsof de Italianen eigenlijk de eindeloze jeugd hebben, want Alessandro Del Piero is nog zo’n speler die het gewoon eeuwig heeft volgehouden aan de top!

Wedden op Juventus FC met bonus

Promoties voor Juventus FC

Juventus is de club die verdedigen tot een kunst heeft verheven; herinner je je Cannavaro en Thuram? Nog steeds beschouwd als twee van de beste verdedigers die ooit op het veld liepen.