Wedden op Real Madrid CF

Geschatte leestijd: 3 minuten

Hou van ze of haat ze, maar als je naar de statistieken kijkt, is er maar één ploeg die zich de beste van de wereld mag noemen: Real Madrid. Ze hebben een krankzinnig (en uniek) record van drie opeenvolgende overwinningen van de Champions League Trophy! En gekwalificeerd voor de knock out fase van de Champions League van dit jaar, dus nummer vier op rij is nog steeds een optie.

Er is alleen één groot verschil tussen de voorgaande jaren; Cristiano Ronaldo is na bijna tien jaar vertrokken naar Juventus. Wie gaat het gat van deze legende opvullen? Benzema? Bale? Een nieuwe naam? Dit maakt Wedden op Real Madrid wel interessanter! Wanneer een team niets wint, worden de kansen beter!

Laatste nieuws over Real Madrid CF

De magie van El Clasico

Wist je dat Real Madrid door de UEFA is verkozen tot de beste club van de twintigste eeuw? Het is een prestatie voor een club die een moeilijke geschiedenis heeft gehad, met drie (!) naamsveranderingen als gevolg van politieke regimewisselingen.

Voor de fans van Real Madrid was de meest gedenkwaardige El Clasico die van 1943, toen Barcelona met 11-1 werd verslagen! Hadden we toen maar weddenschappen kunnen afsluiten! El Clasico wordt beschouwd als de grootste rivaliteit in de voetbalwereld, niet op de laatste plaats vanwege de politieke situatie tussen de Catalanen en Madrid.

Na de Champions League finale is het de meest bekeken voetbalwedstrijd wereldwijd. De overwinningen tussen de teams in El Clasico zijn ongeveer evenredig verdeeld, dus wedden op deze wedstrijd is zeer interessant!

De wedstrijd is altijd iets speciaals, vooral wanneer een speler het ene team ‘verraadt’ door over te stappen naar het andere. Je zou kunnen zeggen dat het hele seizoen van deze wedstrijd afhangt, maar dan zouden we Atletico Madrid en Sevilla als serieuze kanshebbers voor de titel buiten beschouwing laten.

Wist u dat El Clasico voorbehouden was voor wedstrijden in La Liga? Tegenwoordig wordt de term gebruikt voor elke ontmoeting tussen Real Madrid en Barcelona, inclusief die van de Copa del Rey en de UEFA Champions League.

Wedden op Real Madrid CF met bonus

Promoties voor Real Madrid CF

De toekomst van Real Madrid

De crisis van Barcelona is wat er gebeurt als een club niet anticipeert op het einde van een gouden generatie. Met Zidane die niet bekend staat als een coach die jongeren de kans geeft om te schitteren tenzij hij weinig keus heeft, vrezen we dat Real Madrid in dezelfde val zal lopen als hun rivalen uit Catalonië. Sergio Ramos, Benzema, Marcelo, Modric, Kroos, Hazard, Casemiro en Valquez; allemaal dertigers.

In 2020/2021 maakt Real Madrid nog steeds kans op de titel in La Liga, al staan ze na 28 wedstrijden op de 3e plaats. Met zes punten achterstand op hun stadgenoot Atletico Madrid.

We vrezen dat de achterstand volgend seizoen alleen maar groter zal worden. Desondanks beschikt Real Madrid over een team van veteranen die weten hoe ze toernooien moeten winnen. Met hun kwaliteit en geslepen reputatie zijn ze nog steeds kanshebber voor zowel La Liga als de Champions League. En volgens sommigen is de VAR 😉