Wedden op Manchester United FC

Alles over wedden op Wedden op Manchester United FC. De clubgeschiedenis, het laatste nieuws, actuele bonusaanbiedingen en de clubiconen.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Na jaren van armoede met Louis van Gaal en Jose Mourinho, zijn de rode duivels uit Manchester weer aan het swingen en aan het winnen! Interim Coach Ole Gunnar Solskjaer lijkt here to stay! Spelers als Pogba en Martial herinneren ons er eindelijk aan waarom ze ooit de Rode Duivels werden genoemd!

Het is alsof het team bevrijd is van de ketenen van overambitieuze managers. Niet meer smeken om versterkingen, Manchester United ligt weer op koers om de Champions League te bereiken!

Laatste nieuws over Manchester United FC

Wedden met Bonus

Zin om te wedden op de wedstrijden van Manchester United in de FA Cup, de Premier League of de Champions League? We hebben bonussen voor u en daar komen we later op terug, maar we hebben ook een aantal tips voor u bij het plaatsen van een weddenschap! Bij het plaatsen van weddenschappen op Manchester United wedstrijden in de FA Cup, leert de geschiedenis dat deze club minder last heeft van het ‘FA cup effect’ dan sommige andere clubs.

In de FA Cup kunnen grote eredivisie teams altijd verliezen van Championship teams, maar in de laatste drie jaar heeft MU 2 finales gespeeld (en er één gewonnen)! Ze zeggen dat het verleden geen garantie is voor de toekomst, maar hier valt wel iets van te leren.

Sommige teams verdienen gewoon de titel ‘cup fighters’ en MU is er daar een van! Wat de recente geschiedenis ons ook leert is dat MU in het Europese voetbal een taaie tegenstander is. We moeten nog wel zien of dat onderdeel is van de Van Gaal/Mourinho erfenis van defensief spel, of dat het het DNA van de club is!

Promoties voor Manchester United FC

Een club met een grote geschiedenis

Herinnert u zich Ronaldo nog? Herinner je je Van Nistelrooy? Herinner je je Sir Alex Ferguson? Dit is een club die iconen heeft voortgebracht. In de woorden van Louis van Gaal: ‘de grootste club van de wereld’. Een club die twintig keer de Premier Leagues heeft gewonnen, een club die alle UEFA-competities heeft gewonnen, iets wat slechts een handvol andere clubs is gelukt. Een club die over minder dan 10 jaar haar 150e verjaardag viert!!!

Sinds 1994, is de club slechts drie keer buiten de top drie geëindigd in de Premier League!!! Alle drie de keren waren nadat Sir Alex Ferguson de club verliet, zijn erfenis was te groot om zelfs voor de grootste coaches van de wereld aan te kunnen. Nu ziet de toekomst er weer rooskleurig uit op Old Trafford.