Bookmaker bonus: bet365.nl speciale odds WK 2022 kwalificatie.

Bookmaker Bonus: Wedden Ajax Champions League en meer

Kan Ajax de kwartfinale van de Champions League halen? Scoort Sébastien Haller? En wat kunnen Manchester United en Cristiano Ronaldo? Wedden op Champions League!

Kan Ajax de kwartfinale van de Champions League halen? Scoort Sébastien Haller? En wat kunnen Manchester United en Cristiano Ronaldo? Wedden op Champions League!

Champions League: Ajax – Benfica

Vanavond is het erop of eronder voor Ajax in de Champions League. De ploeg van Erik ten Hag speelt de return tegen Benfica en moet winnen na de 2-2 van drie weken geleden. Bij wedden op Champions League verwachten de bookmakers in elk geval veel van Ajax, want de odds zijn zwaar in het voordeel van de Amsterdammers: 1.41 tegen 6.80.

Er zijn natuurlijk honderden markten bij wedden op voetbal in de Champions League, maar TOTO.nl heeft zoals vaker een mooie wedden bonus. Zo verwacht de Nederlandse bookmaker veel van Sébastien Haller, die al elf keer scoorde. Nu Robert Lewandowski hem voorbij is na een hattrick voor Bayern München, zal Haller graag willen scoren. TOTO.nl geeft odds van 9.00 op dat Haller in beide helften scoort. Braziliaans wonderkind Antony staat op 9.50 om van buiten de zestien te scoren en aanvoerder Dusan Tadic op 10.00 voor minimaal twee goals.

TOTO.nl bookmaker bonus op Ajax en Manchester United

Vanavond is ook de return tussen Manchester United en Atlético Madrid. De heenwedstrijd in Spanje eindigde in 1-1 en op het eigen Old Trafford is Manchester United de favoriet. Zij krijgen odds van 2.22 op winst, Atlético Madrid 3.60. Sterspeler Cristiano Ronaldo zit op een roze wolk na zijn hattrick tegen Tottenham Hotspur in de Champions League. Hij speelt graag tegen Atlético, want in 36 duels tegen die club scoorde hij 25 keer.

Cristiano Ronaldo krijgt natuurlijk ook een paar speciale markten om op te wedden. Zo staat hij op 5.50 om zelf meer te scoren dan Atlético Madrid, op 9.00 voor een kopgoal en maar liefst 11.00 om van buiten de zestien te scoren. Maar interessant is ook de combi boost op Ajax en Manchester United: TOTO.nl geeft odds van 11.00 op winst van Ajax en Manchester United zonder tegengoals.

Ajax outsider voor winnen Champions League

De achtste finales van de Champions League zijn halverwege. Er zijn inmiddels al vier clubs door naar de kwartfinales: Liverpool, Manchester City, Real Madrid en Bayern München. Vandaag en morgen worden dus nog vier wedstrijden gespeeld:

  • Ajax – Benfica
  • Manchester United – Atlético Madrid
  • Juventus – Villarreal
  • Lille – Chelsea

Met in totaal nog twaalf ploegen die meedoen heeft TOTO.nl net als andere Nederlandse bookmakers natuurlijk outright odds Champions League. Manchester City (3.00) en Liverpool (4.50) voeren de lijst aan met Bayern München (5.00) in hun kielzog. Maar na Real Madrid (9.00) en Chelsea (11.00) vinden we Ajax al terug op 17.00. En dat is dus nog voor clubs als Juventus, Manchester United en Atlético Madrid. Een finaleplek voor Ajax staat op 6.85