Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

Bookmaker Bonus: Voetbal Boosts bij Toto.nl

Koning TOTO, wat heeft u deze Champions League week aan Boosts voor uw onderdanen in petto?

Met 16 wedstrijden in twee dagen in de Champions League is het eigenlijk alleen maar voetbal wat de klok slaat dinsdag en woensdag. Voetbal Boosts Toto.nl. Bookmaker Toto.nl springt hier handig op in door diverse voetbal boosts aan te bieden.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Chelsea HC-1, VfL Wolfsburg en Gijon winnen: 10.00

De hoogste Voetbal Boost van Toto.nl heeft twee interessante wedstrijden uit de Champions League en vreemd genoeg een wedstrijd uit de Segunda División van Spanje. Chelsea speelt uit tegen het Zweedse Malmö FF en moet voor deze boost (handicap -1) met minimaal twee goals verschil winnen, iets wat gezien het vorige duel (4-0) wel zou moeten lukken.

VfL Wolfsburg neemt het vandaag op tegen Red Bull Salzburg in de Champions League. In Oostenrijk eindigde het duel in een 3-1 nederlaag voor Wolfsburg, dat toen nog onder leiding stond van trainer Mark van Bommel. Een lastige dus voor deze boost, maar dan moet je ook nog hopen dat Sporting Gijón als nummer 7 van de Segunda División weet te winnen van koploper UD Almería.

Memphis Depay scoort twee keer of meer: 7.50

Het zwalkende FC Barcelona nam vorige week afscheid van trainer Ronald Koeman en het is nu eigenlijk vooral de vraag wanneer Xavi trainer wordt. Afgelopen weekend stond oud-speler (en oud-ploeggenoot van Koeman) Sergi Barjuán voor het eerst aan het roer, hij leidde Barça uiteindelijk naar 1-1 tegen Deportivo Alavés in La Liga.

In de Champions League pakte Barcelona twee weken geleden drie zeer dure punten in de thuiswedstrijd tegen Dynamo Kiev (1-0), waardoor het nog meedoet voor de volgende ronde. Dan moeten de Catalanen wel het liefst nog een keer winnen van Dynamo, en dat zonder de geblesseerde Sergio Agüero. Toto.nl heeft een boost van twee goals op meer voor Memphis Depay die hoogstwaarschijnlijk de kar moet trekken.

Bayern, Barcelona en Juventus ‘over 1.5 goals’: 3.50

Naast het inzetten op 1X2 bij een wedstrijd, kan het natuurlijk ook lonen om te kijken naar andere odds. Zoals bijv. het aantal doelpunten. Als je verwacht dat Barcelona onder leiding van Sergi minimaal twee keer scoort tegen Dynamo Kiev. Dan kun je voor odds van 3.50 ook Bayern München en Juventus erbij pakken. Bayern won twee weken geleden al met 3-0 van Benfica, terwijl Juventus het thuis iets beter moet doen dan in de uitwedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg toen het met 0-1 won.

Bayern HC-1, Manchester United en Juventus winnen: 5.75

Combineren kun je natuurlijk eindeloos met zoveel wedstrijden in de Champions League, maar Toto.nl geeft het je op een presenteerblaadje. Deze voetbal boost levert je 5.75 euro op voor elke ingelegde euro als je het goed voorspelt en het mooie is: als de wedstrijden net zo verlopen als twee weken geleden, komt dat ook gewoon uit. 

Bayern München rolde Benfica op met 3-0 (dus handicap -1 zou kloppen), Manchester United pakte Atalanta uiteindelijk in eigen huis met 3-2 (na de winnende treffer van Cristiano Ronaldo) en Juventus staat na de 1-0 zege in Rusland zelfs voor een thuiswedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg.