Wedden op Arsenal FC

Alles over wedden op Wedden op Arsenal FC. De clubgeschiedenis, het laatste nieuws, actuele bonusaanbiedingen en de clubiconen.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Voordat buitenlandse investeerders de Premier League overnamen, heersten Manchester United en Arsenal. Twee teams met een grote geschiedenis, waarvan de laatste misschien wel een van de grootste teams had die ooit op het veld hebben gelopen.

Net als Manchester United met Alex Ferguson, was dit team de schepping van een langzittende succesvolle coach met de naam Arsene Wenger. Maar waarom over geschiedenis praten? De Gunners zijn nog steeds top mededingers voor elke prijs die er is en hebben één van de beste stadions in de hele wereld in het Emirates Stadium.

Laatste nieuws over Arsenal FC

Geschiedenis

Wist je dat Arsenal Gunners wordt genoemd omdat ze in 1886 zijn opgericht door een groep kanonnenmakers? En we hebben wat statistieken die je kunnen helpen beter te wedden in de toekomst! Namelijk dat de statistieken van voor 2010 een stuk optimistischer zijn dan na dit seizoen.

Dus als bookmakers statistieken uit het verleden aanbieden, hou er dan rekening mee dat de club een beetje veranderd is en dat de Premier League heel erg veranderd is! Met andere woorden; laat je niet voor de gek houden!

Wedden op Arsenal FC met bonus

Promoties voor Arsenal FC

Alles wat Arsenal te bieden heeft

Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Robin van Persie en Ian Wright; zomaar een paar namen van de grote spitsen uit de voetbal geschiedenis van deze club. Tussen ’97 en 2002 had deze club het meest technisch begaafde team waar we ooit onze ogen op hebben laten vallen. Alsof je kunstenaars ziet schilderen. Het is moeilijk te geloven dat de SEGA DreamCast toen een jaar lang op het shirt van deze jongens stond! Maar we hoeven niet terug te kijken om grootsheid te zien met Mesut Özil en Pierre-Emerick Aubameyang. Eens een schutter, altijd een schutter!