Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

bet365 speciale odds op Premier League

De Engelse Premier League nadert zijn ontknoping. Wordt het Manchester City of toch Liverpool? En wie pakt het laatste Champions League ticket?

bet365.nl – odds boost op Premier League

De Eredivisie is natuurlijk nog spannend met de strijd tussen Ajax en PSV. Maar hou je ook de Premier League in Engeland in de gaten? Manchester City verdedigt één punt voorsprong op Liverpool met nog zeven wedstrijden te gaan. Kan Virgil van Dijk nog het verschil maken of pakt Nathan Aké de titel met Manchester City?

Bookmaker bet365 komt oorspronkelijk uit Engeland, dus zij houden de Premier League natuurlijk nauwlettend in de gaten. Zij geven Pep Guardiola en Man City de favorietenrol met 1.40 op de titel. Daarom zou een inzet op Liverpool landskampioen met odds van 3.00 een mooie value bet kunnen zijn. Chelsea moet nog een wedstrijd inhalen, maar bij winst komen ze op negen punten van City en acht van Liverpool. Een titel voor hun staat nog op 501.00.

Tottenham Hotspur, Manchester United en Arsenal

Chelsea lijkt in elk geval derde te gaan worden, waardoor er nog één Champions League ticket te verdelen is. Daarvoor zijn in principe nog drie teams volop in de race, alhoewel West Ham United ook nog niet uitgeschakeld is:

4. Tottenham 32-57

5. Man United 32-54

6. Arsenal 31-54

7. West Ham 33-52

Gezien deze stand zou je Arsenal wellicht de beste kans geven op die vierde plek. Maar The Gunners van trainer Mikel Arteta zijn niet in goede vorm en hebben nog een zwaar programma voor de boeg. Ze hadden er veel beter voor kunnen staan als ze niet vier van hun laatste vijf wedstrijden hadden verloren. Bovendien moeten ze in de resterende speelrondes nog tegen Chelsea (20 april), Manchester United (23 april), West Ham United (1 mei) en Tottenham Hotspur (12 mei).

Bookmaker bet365 heeft interessante markten om op in te zetten op voetbal bij de strijd om de vierde plek in de Premier League. Verrassend genoeg zetten ze Tottenham Hotspur als favoriet voor de top vier op 1.50 en hebben ze daardoor hogere odds op de andere clubs. Arsenal staat op 3.25 om zich in de top vier te plaatsen. Als Cristiano Ronaldo zijn Manchester United naar de Champions League leidt, kun je profiteren van een mooie odds boost van 8.00. En dan is het maar afwachten of Erik ten Hag volgend seizoen nog wel Cristiano Ronaldo in zijn team wil hebben…

West Ham United is een beetje de vreemde eend in de bijt. The Hammers behoren niet tot de traditionele topclubs, maar doen het dit seizoen wel uitstekend. Zij hebben nog een kansje op plaatsing in de top vier en krijgen daarvoor van bet365.nl odds van 81.00

Maar de ploeg van trainer David Moyes kan zich nog op een andere manier voor de Champions League 2022-2023 plaatsen. In de Europa League staan ze namelijk in de halve finale en zijn ze na RB Leipzig (2.00) tweede favoriet om die prijs te pakken met 3.00, wat ook plaatsing voor de Champions League betekent.