Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

Ajax odds boost en Champions League Bookmaker Bonus

Blijf altijd op de hoogte van nieuwste bookmaker bonussen. Dat is leuk spelen zonder te veel geld in te zetten!

Woensdag mag Ajax odds boost aantreden tegen Benfica in de Champions League. Ook Chelsea en Juventus spelen deze week. Boost je wedden op Champions League met TOTO.nl!

Benfica – Ajax odds boost

De voortekenen voor Ajax odds boost in de achtste finale Champions League tegen Benfica zijn goed. Ajax won de afgelopen tien officiële wedstrijden en kreeg daarin maar één tegendoelpunt. Bovendien hebben ze in de groepsfase al vakkundig afgerekend met Sporting Portugal. En dat terwijl Benfica aan het zwalken is in de competitie en met blessures.

Als je het volgen van Ajax in de Champions League nog spannender wilt maken met wedden op voetbal, heeft TOTO.nl meerdere oplossingen voor je. Zo is er een odds boost op 2 goals of meer voor Sébastien Haller, van 9.00 naar 11.00. Voor minimaal één goal in beide helften op naam van Haller zijn er odds van 15.00. En wat dacht je van ‘Mister 1-0’ Davy Klaassen? Hij staat erom bekend vaak de openingstreffer voor Ajax te maken. De odds boost daarop staat nu op 13.00.

Champions League Bookmaker Bonus

Vandaag zijn er ook al twee opwarmertjes richting Ajax op woensdag. Vanavond kunnen we immers al kijken naar titelverdediger Chelsea dat het opneemt tegen Lille, en Juventus dat strijdt tegen Villarreal. De TOTO Special is een combinatie van beide wedstrijden, namelijk 10.00 op winst voor Chelsea en Juventus zonder tegendoelpunt. Chelsea is de laatste weken goed in vorm en een Italiaanse club houdt het vaak achterin goed dicht. Lukt dat vanavond ook?

Hakim Ziyech weer de grote man bij Chelsea?

Het was even zoeken naar zijn plek bij Chelsea, maar Hakim Ziyech lijkt heel gelukkig in Londen. Niet gek ook, als je onder meer de Champions League en het WK voor Clubs wint. Zaterdag was de Marokkaanse magiër weer eens de grote man bij Chelsea, toen hij vlak voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde tegen Crystal Palace.

TOTO.nl is ook erg gecharmeerd van Ziyech, die natuurlijk tot wasdom kwam bij Ajax. Zij hebben een aantal specials op hem staan voor deze wedstrijd. Zo zijn er odds van 6.00 op een goal van Ziyech van buiten de zestien, en 7.50 op een goal van Ziyech en winst voor Chelsea met 1-0, 2-0 of 2-1. De afgelopen vijf wedstrijden van de Londense club eindigden overigens met een van die uitslagen.

Matthijs de Ligt versus Arnaut Danjuma

In Spanje staan vanavond twee internationals van Oranje tegenover elkaar. Matthijs de Ligt en Juventus zijn namelijk naar het westen afgereisd om te strijden tegen Arnaut Danjuma en Villarreal. Beide spelers waren afgelopen weekend trefzeker in de competitie, Danjuma scoorde zelfs een hattrick voor Villarreal (vooruit, met twee penalty’s). Er zijn drie odds boosts op De Ligt en Danjuma in deze Champions League wedstrijd:

  • Danjuma scoort, wint, beide teams scoren, 8.50
  • De Ligt kopgoal, 18.00
  • Danjuma scoort binnen tien minuten, 23.00

Blijf met Wedmeesters.nl altijd op de hoogte van wedden met bonus, odds boosts, gratis bets en meer. Zo kun je profiteren als je graag wilt wedden op voetbal.