Wed Meesters | Wedden op Bayer 04 Leverkusen

Wedden op Bayer 04 Leverkusen

Bayer ’04 Leverkusen is de bekendste Duitse voetbalclub uit regio Leverkusen, Nordrhein-Westfalen. Zoals zoveel andere clubs begon het als een algemene sportvereniging. Op 1 april 1999 (geen grap) werd de voetbalclub onafhankelijk van de algemene sportvereniging, die in 1904 was opgericht. Het team van Bayer promoveerde in 1979 naar de Bundesliga en speelt sindsdien in de hoogste divisie. De club heeft een aantal opmerkelijke successen geboekt, ook in Europa, maar staat berucht bekend als ‘voor altijd tweede’. Vanwege het verliezen van vele finales. De rivaliteit met FC Köln is een van de grootste in het land!

Geschatte leestijd: 1 minuut

Bayer ’04 Leverkusen is de bekendste Duitse voetbalclub uit regio Leverkusen, Nordrhein-Westfalen. Zoals zoveel andere clubs begon het als een algemene sportvereniging. Op 1 april 1999 (geen grap) werd de voetbalclub onafhankelijk van de algemene sportvereniging, die in 1904 was opgericht.

Het team van Bayer promoveerde in 1979 naar de Bundesliga en speelt sindsdien in de hoogste divisie. De club heeft een aantal opmerkelijke successen geboekt, ook in Europa, maar staat berucht bekend als ‘voor altijd tweede’. Vanwege het verliezen van vele finales. De rivaliteit met FC Köln is een van de grootste in het land!

Laatste nieuws over Bayer 04 Leverkusen

Geschiedenis van Bayer 04 Leverkusen

Wedden op Bayer 04 Leverkusen met bonus

Promoties voor Bayer 04 Leverkusen