Wat kunnen we verwachten van Max na de zomerstop?

Twee races voor de zomerstop had Max Verstappen nog een voorsprong van dik dertig punten en nu de zomerstop in de Formule 1 daadwerkelijk is begonnen staat de coureur van RB acht punten achter op Hamilton. Iedereen weet hoe dit is gekomen en eigenlijk hebben we weinig zin om dit nog op te rakelen. We kijken liever vooruit naar wat we nog mogen verwachten van Max die weer in de aanval kan in de tweede helft van het seizoen.

Twee races voor de zomerstop had Max Verstappen nog een voorsprong van dik dertig punten en nu de zomerstop in de Formule 1 daadwerkelijk is begonnen staat de coureur van RB acht punten achter op Hamilton. Iedereen weet hoe dit is gekomen en eigenlijk hebben we weinig zin om dit nog op te rakelen.

We kijken liever vooruit naar wat we nog mogen verwachten van Max die weer in de aanval kan in de tweede helft van het seizoen.

De media oorlog tussen Toto Wolff en Horner is in ieder geval goed losgebarsten met verwijten over en weer. Ons oordeel is dat Wolff hier toch iets slimmer in is en langzaam de publieke opinie naar zijn hand weet te zetten. De tactische oorlog op het asfalt is echter ook begonnen en daar lijkt Red Bull dan weer slimmer.

Zo overweegt Max Verstappen in de wedstrijd op Spa een gridstraf te pakken voor het inzetten van een vierde krachtbron. Spa is immers een parcours waar je goed kunt inhalen en je weet dat de straf gaat komen.

Al-tijd blijven pushen

Helmut Marko vertelt ons dat Max weet dat hij nu fier bovenaan zou staan in het kampioenschap als hij niet twee keer van de baan zou zijn gekegeld. Dit brengt rust en hoop voor de rest van het seizoen. Marko liet ook doorschemeren dat er nog genoeg wordt doorontwikkeld aan de auto, een goed teken sinds Mercedes in Hongarije liet zien (hoewel dat eerder door Toto werd ontkend) ook nog de bolide te innoveren.

Ze waren immers ineens een stuk sneller. Het mooie van Max Verstappen is dat hij al-tijd blijft pushen. Deze stijl kost hem soms meer punten dan het oplevert, maar het is wel spectaculair. Als Max kampioen wordt, dan is het met overtuiging en anders niet.

Deze titelstrijd zal hoe dan ook de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest heftige ooit. Je snapt dat wij daarom een kleine bet hebben geplaatst op een van deze coureurs voor de extra adrenaline, als dat al nodig is. Je mag zelf raden op wie!

Of we jou adviseren hetzelfde te doen? Wel als je ervan houdt op de bank te staan en te schreeuwen, want dat is wat je de komende 11 races gaat doen als je geld hebt ingezet op de uitkomst. Zoek je nog een goede bookmaker om te wedden met maximale bonus bij Formule 1 wedstrijden? Wij hebben ze voor jou gekeurd en keurig op een rijtje gezet!