Wedden op de eredivisie 2021-2022

Ieder jaar doen we een voorbeschouwing op het nieuwe eredivisie seizoen, maar dit seizoen is alles net een beetje anders. Waarom? Omdat vanaf oktober je in Nederland legaal kunt inzetten bij meerdere bookmakers! En we vermoeden dat deze vaak iets scherpere odds en bonussen hebben dan de ToTo. Wellicht dat de ToTo zich nu gedwongen ziet om competitiever te worden in hun odds. Hoe dan ook, de spelers winnen! 

Als we kijken naar de odds zien we dat Ajax weer titelfavoriet is. Het verschil in odds met de nummer twee is vrij groot. Terwijl we dit schrijven krijg je voor Ajax 1,5 keer je inzet terwijl je voor PSV ongeveer 4x je inzet krijgt. Toch hebben wij het vermoeden dat PSV dit seizoen dichter bij Ajax is gekropen dan deze odds doen vermoeden. Dit zagen we bij de Johan Cruijff schaal.

De omzettingen van Schmidt hebben tegen Galatasaray lieten al zien dat het nu veel beter staat. Toch moet gezegd worden dat wanneer PSV geen versterkingen voorin haalt, de spoeling met het vertrek van Malen wel dun is voor een heel seizoen. Luuk?

Feyenoord

En dan is er Feyenoord. In de woorden van René van de Gijp. ‘Geen zorgen Johan, ik denk niet dat Feyenoord gaat degraderen dit seizoen’. Het leedvermaak daargelaten, de wedstrijden in de Conference League tegen de amateurs van FC Drita biedt niet veel hoop op de titel, echter de wedstrijden die volgde met de oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid in het bijzonder, bieden hoop.

Of Arne Slot echt een wonderdokter is, of dat het succes bij AZ toch niet geheel aan hem te wijten is zal de komende maanden blijken. We zien in ieder geval een stijgende lijn. We hopen dat Feyenoord weer de club wordt die het ooit was, maar om dit seizoen je geld in te zetten op Feyenoord als kampioen. Je moet het maar durven.

AZ

Het talent van de jonge honden bij AZ is niemand ontgaan en zeker AS Monaco niet. Die kochten Stengs en zijn vervanger, Hakon Evjen, moet zich nog maar bewijzen. Kan AZ Boadu en Koopmeiners behouden, dan speelt AZ gewoon weer voor de top drie dit seizoen. Gaan ze weg, dan verliezen de Alkmaarders wel erg veel sterkhouders (update: ook Boadu is naar Monaco vertrokken).

En de rest?

Sinds 1965 is er welgeteld één keer een club kampioen van Nederland geworden buiten deze vier clubs. Het zou zomaar een quizvraag kunnen zijn welke club dit was en wanneer. Twente in 2009/2010. Dus ook al zijn de odds voor Willem 2 als landskampioen 400 tegen 1, toch zullen we niet snel op adviseren om hierop in te zetten. Hoewel we het geweldig zouden vinden als Willem 2 ons ongelijk bewijst!

Nu al inzetten?

Reken er maar op dat wedkantoren als Unibet en Betsson staan te trappelen om de Nederlandse markt te betreden! En dat gaan ze doen met flinke bonussen om de gunst van de spelers te veroveren. Dus als je echt haast hebt, zet dan vooral nu in bij de ToTo. Anders adviseren we je om nog even te wachten tot 1 oktober!