Tinder-achtige app Bookee zet gok industrie op zijn kop

Bookee is een mobile-first sport wed bedrijf. Hun nieuwe en unieke swipe-to0bet app zal de hele markt wel eens op zijn kop kunnen gaan zetten.

De hele app is ontwikkeld om wedden persoonlijker en socialer te maken voor de plezier gokker. Deze biedt gebruikers een gaming experience die helemaal van deze tijd is. En een ongeevenaarde gebruikerservaring van het plaatsen van een wedje met een simpele swipe van een vinger.

web-phones-08-16

De basis interface biedt gebruikers een willekeurig aanbod van gesuggereerde small-stake gepersonifieerde weddenschappen op sport en evenementen. Met het simpele verzoek de weddenschap te weigeren door links te swipen of met een swipen naar rechts te accepteren.

Er wordt gebruikers een reeks aan wed categorieeen voorgeschoteld om uit te kiezen. Keuze opties zijn onder andere specifieke sporten – van voetbal en tennis tot formule 1 en hockey – als ook weddenschappen op speciale competities en wedstrijden.

Andere categorieeen zijn onder andere “Strike it lucky” waarin alleen alleen lange termijn weddenschappen zijn opgenomen of een speciaal tabje “Accas” voor de razend populaire multi weddenschappen.

De oprichters van Bookee zijn Adam Wilson en Adam Kalmanson. Beiden hebben veel ervaring bij grote gevestigde gokbedrijven als William Hill and 888.com. Omdat ze geloofden dat het huidige wedaanbod te ouderwets is hebben ze Bookee opgericht.

De Bookee revolutie combineert het spelaspect (dat je tegenwoordig eigenlijk wel overal mag verwachten) met de functionaliteit om nieuwe weddenschappen te kunnen ontdekken terwijl je telkens weer verrast wordt met een nieuwe weddenschap. Deze voorgestelde weddenschappen komen natuurlijk wel bij gerenommeerde leveranciers, die ook aan allerlei andere bookmakers leveren, vandaan.

De populariteit van apps zoals Tinder en Uber Uber maakt heel duidelijk dat we leven in een tijdperk van spelend zaken doen, van korte acties en directe bevrediging. Bookees antwoord op deze bewegingen:

“Swipe. Bet. Done”

De app is momenteel alleen in de UK in de Apple App Store maar een Android versie staat geplanned voor begin 2017.

Tags: