Wed Meesters | Odds Boost De Klassieker | BetCity

Odds Boost De Klassieker

Feyenoord - Ajax. Zondagmiddag 14:30. De Kuip Rotterdam. Mooier wordt het niet. Behalve met een lekkere dikke odds boost.

Als wij zeggen Odds Boost De Klassieker, dan zeg jij ongetwijfeld ‘BetCity’. En zo is het. Dit is een bookmaker die graag uitpakt in de weekenden dus aan ons de schone taak ervoor te zorgen dat je er niets van mist. (Wie geen zin heeft om verder te lezen pakt gewoon meteen die odds boost).

Wat dit weekend nog veel mooier maakt is dat De Klassieker eindelijk weer écht ergens om gaat. Natuurlijk is er altijd de historie, en gaat het minimaal om de eer op leven en dood. Maar nu staan ze op de helft van de competitie gelijk. Kan er een mentale tik uitgedeeld worden voor de winterstop. Dat is hetzelfde als in de 46e minuut nog even die 1-0 binnen prikken. Tenslotte is er de factor vorm. Die is wat Ajax betreft om te huilen, wat de laatste fase in de competitie betreft. En waar Feyenoord juist een aardige schwung leek te hebben, werden ze van de week door FC Twente gewipt in de KNVB Beker. Na 120 minuten. Ook niet lekker om in de benen te hebben.

Met andere woorden: een heerlijke pot om op te kunnen wedden. Hoe zit het met die odds boost?

Odds Boost De Klassieker – 10x winst Feyenoord / 7x winst Ajax

Staar je niet alleen blind op de odds boost, laten we eerst even kijken naar de huidige odds. Wat verwacht BetCity als bookmaker? Voor winst van Feyenoord krijg je zonder boost odds van 4.20. Voor winst van Ajax krijg je zonder boost odds van 1.70. De verwachting is dus nog altijd dat de kans dat Ajax wint van Feyenoord een stuk groter is dan andersom.

Met de BetCity odds boost De Klassieker worden de odds op winst Feyenoord met factor 3,95 verhoogt, bij Ajax is dat factor 2,40. Dus niet alleen de winst, maar ook de boost is lager bij winst van Ajax en een stuk hoger bij winst van Feyenoord. Waar is toch die glazen bol als je ‘m nodig hebt. Voorspelling doen we wel nog, zo. Eerst even het hoe en wat.

Hoe scoor je de Odds Boost op De Klassieker?

 1. Sluit je aan bij Andy van der Meijde & co.

  Deze odds boost is alleen voor nieuwe spelers. Registreer dus je account (registratieproces) en je kan door naar 2.

 2. Doe je eerste storting bij BetCity

  Minimum bedrag is €20. En daarmee scoor je ook gelijk de €20 Free Bet Welkomstbonus. Dat is lekker binnen komen.

 3. Kies je weddenschap en claim die verhoogde odd

  Je kunt de verhoogde odd direct kiezen bij je eerste storting.

Voorspelling De Klassieker

We gaan het kort houden, want als je wil kun je over deze pot langer analyseren dan een gemiddelde uitzending van Veronica Inside.

 1. Als je beide ploegen op papier naast elkaar zet dan hoort Ajax te winnen.
 2. Feyenoord heeft het thuisvoordeel, maar speelt zonder publiek.
 3. Slot is een gerenommeerd tacticus in Eredivisie toppers.
 4. Ten Hag is een gerenommeerd tacticus in de Champions League.
 5. De factor Steven Berghuis.

Alles bij elkaar genomen gaat ons geld in De Klassieker ook deze keer toch weer op winst van Ajax. Beide ploegen hebben iets goed te maken in deze wedstrijd, en vanuit gelijke intensiteit en is onze verwachting dat de Amsterdammers aan het langste eind trekken. En wat de factor Berghuis betreft, die kan óf ontzettend door het ijs zakken, of eerzuchtig een lange neus trekken naar alles en iedereen die hem ellende en veel meer toewensten na zijn overstap. Wij wedden op het laatste.

Dus als we het echt heel kort houden: Odds Boost De Klassieker? 7x Ajax.

Vooruitblikken met Slot en Ten Hag

Dit zeggen de trainerts. Wij zeggen: het gaat sowieso een hele mooie zondag worden.

Arne Slot: “Ik zie ons niet als de underdog”

Erik ten Hag: “Ik ga uit van een superscherp elftal”