Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

€5 free bet bij BetCity op WK Darts & Premier League

Maak het wedden op WK Darts en Premier League nog spannender voor jezelf. Met €5 free bet bij BetCity!

In het sportgekke Engeland kennen ze geen winterstop. Daar is het juist genieten van het PDC WK Darts 2022 en de Premier League. BetCity.nl speelt daar handig op in en geeft je free bets voor allebei!

BetCity.nl €5 free bet PDC WK Darts 2022

Het PDC WK Darts 2022 is een klein weekje onderweg en het is nu al een ongekend spektakel. Met bijvoorbeeld al twee negendarters binnen 24 uur! De Nederlanders doen volop mee met Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert. Zij hopen spelers als Gerwyn Price en Peter Wright van de wereldtitel af te houden.

Wil je het volgen van PDC WK Darts op RTL 7 nog iets spannender voor jezelf maken? Dan kun je eraan denken om met kleine bedragen bijvoorbeeld te live wedden op WK Darts. We zitten immers pas in de tweede ronde in Alexandra Palace, Ally Pally voor dartsfans. En er zijn nog tientallen wedstrijden te spelen tot de finale op 3 januari 2022.

BetCity.nl geeft je de kans om vrijblijvend een €5 free bet op het WK Darts in te zetten. De voorwaarden voor deze free bet zijn simpel:

  • Ga naar Mijn Account > Bonus en claim de Free Bet.
  • Selecteer één of meerdere weddenschappen van het PDC WK, dit kunnen zowel pre-match als outrights als live weddenschappen zijn.
  • Open je betslip.
  • Selecteer onderaan de betslip de €5 Free Bet.

BetCity.nl€5 free bet Premier League

Elke week geeft BetCity.nl een €5 free bet uit op de wedstrijd van de week. Aangezien de meeste voetbalcompetities stilliggen, kan het niet anders dat het nu een wedstrijd uit de Engelse Premier League betreft. Die competitie heeft namelijk traditiegetrouw op Tweede Kerstdag (Boxing Day in Engeland) een vol programma. De wedstrijd van de week is ditmaal Manchester City – Leicester City.

Manchester City is de koploper met drie punten voorsprong op Liverpool en zes punten op Chelsea. Zij hopen na acht overwinningen op rij deze voorsprong nog verder uit te breiden in eigen huis tegen nummer negen Leicester City. De kampioen van 2015-2016 is wispelturig qua uitslagen, maar gaat het sowieso moeilijk krijgen tegen de titelfavoriet uit Manchester. Maak Tweede Kerstdag iets spannender voor jezelf met een leuke free bet op dit duel.

Free bet op Manchester City – Leicester City

Het enige wat je bij BetCity.nl moet doen om deze free bet te gebruiken, is €20 storten. En daarbij ook de €5 free bet claimen. Vervolgens kun je een pre-match bet plaatsen tussen vrijdag 9.00 uur en zondag 16.00 uur. Je moet al minimaal één keer een bet in het Betcity sportsbook hebben geplaatst en je mag geen andere actieve bonus hebben staan.

De 1X2 odds op deze wedstrijd zijn zwaar in het voordeel van thuisploeg Manchester City: 1.22 – 6.85 – 12.00. Daarom is het misschien ook handig om te kijken naar andere pre-match odds zoals het aantal doelpunten. Want bij beide clubs wordt er gemiddeld drie keer per wedstrijd gescoord dit seizoen. Meer dan 2.5 goals staat bijvoorbeeld op 1.43 en meer dan 3.5 op 2.12. Of check bijvoorbeeld de interessante markt van winst voor Man City zonder tegendoelpunt op 2.02.