Wedden op FC Barcelona

Geschatte leestijd: 2 minuten

Hij komt van een andere planeet. Er valt niet veel over hem te zeggen; kijk gewoon hoe hij speelt.’ Met deze woorden beschreef Pep Guardiola de absolute sterspeler van Barcelona: Lionel Messi. Ooit het verschil in coaching van Pep bij Manchester City en Barcelona opgemerkt? Bij Barcelona was hij veel relaxter, omdat de hele strategie was: ‘haal de bal zo snel mogelijk bij Messi’.

Hoewel dit misschien wel de beste club ter wereld is, met de beste spelers en de grootste geschiedenis. Ze domineren niet de Primera Division zoals Bayern in Duitsland of PSG in Frankrijk. Ze domineren ook niet de Champions League zoals hun aartsvijanden Real Madrid. Dit maakt Barcelona het perfecte team om op te wedden! Geweldig voetbal om naar te kijken en geweldige kansen in de nationale competitie.

Laatste nieuws over FC Barcelona

De erfenis van Cruyff en tiki-taka

De beste Nederlandse speler uit de geschiedenis speelde vanaf 1973 voor Barcelona na zijn carrière bij AFC Ajax. Hij was legendarisch als speler, maar werd pas echt belangrijk in 1988 toen hij terugkeerde als manager. Hij staat bekend om zijn oprichting van het wereldberoemde ‘Dream Team’, bestaande uit Pep Guardiola, José Mari Bakero en Txiki Begiristain.

Misschien nog wel belangrijker is dat hij aan de basis staat van Barcelona’s kenmerkende speelstijl, bekend als tiki-taka, en van de filosofie van het totaalvoetbal. Voetbal dat tot op de dag van vandaag wordt gespeeld en gewoon een genot is om naar te kijken. De club is Catalaans in hart en nieren, wat de rivaliteit met Madrid ook een politieke dimensie geeft. Nog een reden om te wedden op deze Barcelona Real Madrid wedstrijden!

Er staat gewoon zoveel op het spel bij elke ontmoeting; trots, punten en geld! Een rivaliteit die jarenlang nog meer spanning kreeg door de rivaliteit tussen Messi en Ronaldo. Vreemd genoeg is Camp Nou zelden gevuld met lokale fans. De wedstrijden zijn zo populair dat toeristen alle kaartjes opkopen tegen extreem hoge prijzen.

Wedden op FC Barcelona met bonus

Promoties voor FC Barcelona