BetCity Sports | voetbal free bets €150

BetCity.nl free bets zijn nu tot maar liefst €150 waard! Nieuwe spelers kunnen profiteren van ‘een transfertje maken’ met een €50 free bet. Maar als je al bij BetCity.nl op voetbal wedt, is er nog eens €100 aan free bets op Europese topcompetities.

Laten we beginnen met een van de meest actieve bookmakers in Nederland: BetCity Sports. Zij hebben vaak erg interessante promoties, bonussen en ook free bets.

Voor nieuwe spelers komen ze vaak met een odds boost. Maar ze hebben voor het nieuwe voetbalseizoen nu ook een waslijst aan voetbal free bets waarvan je kunt profiteren als nieuwe speler maar ook als bestaande speler.

BetCity.nl free bets zijn nu namelijk tot maar liefst €150 waard! Nieuwe spelers kunnen profiteren van ‘een transfertje maken’ met een €50 free bet of €20, afhankelijk van je eerste storting. 

Voetbal gratis wedden op Eredivisie, Champions League en meer

Maar als je al bij BetCity.nl wedden op voetbal doet, is er nog eens €100 aan free bets op Europese topcompetities. Hiervoor moet je alleen een inzet plaatsen van €20 op odds van minimaal 1.50 op de competitie waaraan de promotie verbonden is. Vervolgens krijg je een €20 free live bet op diezelfde competitie, om in te zetten op live wedden voetbal. De competities waarvoor de free bets gelden:

  • €20 Free Live Bet op de Premier League
  • €20 Free Live Bet op de Eredivisie
  • €20 Free Live Bet op de Serie A
  • €20 Free Live Bet op La Liga
  • €20 Free Live Bet op Champions League / Europa League / Conference League (alleen hoofdtoernooien)

De promotie is geldig tot en met donderdag 8 september. Dus je hebt nog ruim de tijd om hiervan te profiteren. Zet bijvoorbeeld in op Liverpool, Manchester City of Manchester United (en Cristiano Ronaldo?) in de Premier League.

Of ga je voor Ajax, PSV of Feyenoord in de Eredivisie? Ook de Serie A en La Liga (FC Barcelona en Real Madrid) doen mee. En natuurlijk kun je op de Europese competities zoals de Champions League inzetten.