TOTO.nl bookmaker actie: gratis bet op Olympische Spelen.

TOTO.nl bookmaker actie: gratis bet op Olympische Spelen

De Olympische Spelen en ABN Amro World Tennis Tournament zijn in volle gang. Wed mee met twee TOTO acties op deze toernooien!

De Olympische Spelen en het ABN Amro World Tennis Tournament zijn in volle gang. TOTO heeft twee speciale bookmaker promoties op deze toernooien met TOTO.nl bookmaker actie!

Olympische Spelen wedden: gratis bet bij zilver

We volgen natuurlijk met zijn allen onze helden van Team NL op de voet bij de Olympische Spelen 2022 Peking. Langzaam maar zeker stromen de medailles binnen bij voornamelijk schaatsen en shorttrack. De verwachting is dat Nederland op de Olympische Spelen nog een aantal gouden medailles gaat halen. En het is altijd leuk om de spanning te verhogen door te wedden op Olympische Spelen, zeker op Nederlanders.

Maar waar er goud wordt uitgedeeld, wordt ook altijd zilver uitgedeeld. Patrick Roest kwam daar al achter op de vijf kilometer, toen de Zweedse favoriet Nils van der Poel uiteindelijk net een halve seconde voor hem eindigde. En wat dacht je van Suzanne Schulting? Onze heldin bij het shorttrack pakte de koppositie in de finale bij de 500 meter, maar zag toch uiteindelijk Arianna Fontana binnendoor glippen.

€10 bet op Olympische Spelen

TOTO.nl heeft voor deze Olympische Spelen een actie waarbij het leed verzacht wordt. Als je namelijk inzet op winst voor een Nederlander (einduitslag of head to head) en hij of zij pakt zilver, krijg je je verlies terug in de vorm van een gratis bet. De maximale grootte van de gratis bet is €10 en als je wint op deze gratis bet, krijg je de winst terug. Dus bij een gratis bet van €5 waarmee je op odds van 10.00 wint, krijg je €45 terug. De actie gratis wedden geldt overigens eenmaal per olympisch onderdeel.

Deze week zijn er nog genoeg olympische sporten om op te wedden met deze leuke actie in het achterhoofd. Bij het schaatsen krijgen we bijvoorbeeld nog de 1000 meter, ploegenachtervolging en 500 meter. Op de 1000 meter zou je bijvoorbeeld kunnen wedden op Thomas Krol of Kjeld Nuis, die allebei tot de favorieten behoren. Of ga voor goud met Suzanne Schulting bij shorttrack en misschien zelfs Kimberley Bos bij skeleton!

Gratis bet bij ABN Amro World Tennis Tournament

Heb je ook zo genoten van de spanning op de Australian Open? Rafael Nadal had het erg moeilijk tegen Daniil Medvedev in de finale, maar kwam uiteindelijk terug en won in vijf sets van de Rus. Een aantal wereldtoppers staat deze week op het hardcourt van Rotterdam voor het ABN Amro World Tennis Tournament

Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal en Daniil Medvedev zijn er niet bij. Maar wel bijvoorbeeld Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev en Felix Auger-Aliassime uit de top 10 van de ATP. Wildcards zijn er voor Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga en Tallon Griekspoor. Nederlands beste tennisser Botic van de Zandschulp mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Ook bij dit tennistoernooi heeft TOTO.nl bookmaker actie als je verliest. Je krijgt namelijk je geld terug als gratis bet wanneer jij je weddenschap verliest door een tiebreak in de laatste set. Als jij bijvoorbeeld inzet op winst van Botic van de Zandschulp en hij verliest op het nippertje in de derde set door een tiebreak, dan krijg je jouw inzet (tot maximaal €10) terug als nieuwe gratis bet. De promotie geldt niet voor live wedden.