Wedden op WK 2022: beste WK promoties Unibet Sport, Bingoal Sport, Circus Sport, LiveScoreBet

Het WK is begonnen en ook de bookmakers beginnen langzaam op stoom te komen. We zetten de beste promoties voor je op een rij!

Het WK 2022 Qatar begint bijna! Een geweldig toernooi om op te wedden. Wij zetten de beste bookmaker promoties, gratis bets en verhoogde odds voor je op een rij!

Er zijn maar liefst 64 wedstrijden om op in te zetten bij het WK 2022 Qatar. Ben je iemand van pre-match wedden, live wedden voetbal of ga je voor outrights zoals de wereldkampioen of topscorer van het WK? Er zijn duizenden mogelijkheden voor wedden op voetbal WK 2022. En je kunt het nog mooier voor jezelf maken door te profiteren van verschillende promoties en acties op het WK 2022. Wed Meesters gaat voor jou op onderzoek uit en geeft jou een overzicht van de beste WK acties per bookmaker!

Wedden op WK 2022 met Unibet Sport: €5.000.000 bij Oranje wereldkampioen, €25.000 quiz en WK adventskalender

Unibet Sport is al 25 jaar een van de grootste bookmakers ter wereld. Ze zijn recentelijk ook in de Nederlandse markt gestapt, waardoor we met zijn allen kunnen profiteren van hun promoties en acties. Voor het WK 2022 heeft deze bookmaker een aantal verschillende specials voor ons in petto. En daar valt veel geld mee te verdienen bij wedden op voetbal.

Oranje wereldkampioen? Unibet Sport geeft 5 miljoen euro weg

De eerste promotie voor wedden op WK 2022 met Unibet Sport is uniek voor bookmakers in Nederland. Ze geven namelijk €5.000.000 weg aan hun spelers als Nederland wereldkampioen 2022 wordt. Je hoeft hier niks speciaals voor te doen, alleen maar minimaal één inzet van €5 (pre-match of live) op een wedstrijd van Oranje plaatsen.

Als Oranje het WK 2022 wint, wordt de 5 miljoen euro verdeeld onder alle spelers die zo’n kwalificerende inzet hebben geplaatst. Als bijvoorbeeld 25.000 spelers een bet van €5 hebben geplaatst op Oranje en we worden wereldkampioen, dan krijgen al die spelers €200 cash van Unibet Sport.

WK Quiz voor €25.000

Naast het wedden op WK 2022 met Unibet Sport, geeft de bookmaker ook nog eens een prijs weg van €25.000 aan iemand die een kleine quiz goed speelt. Deze bookmaker heeft namelijk een quiz van drie vragen bij de wedstrijd Nederland – Senegal op het WK 2022. Het enige wat je hoeft te doen, is die drie vragen juist te beantwoorden om kans te maken op die 25 ruggen.

Adventskalender en odds boosts

Het WK 2022 in Qatar duurt in totaal 30 dagen. En omdat het richting kerstmis gaat, heeft Unibet Sports een ware adventskalender in het leven geroepen. Elke dag van het WK geven ze een mysterieuze aanbieding. Het enige wat je hoeft te doen, is elke dag van het WK inloggen bij Unibet Sport en bij ‘Mijn boosts’ de aanbieding te ontdekken. Veel van deze aanbiedingen zouden profit boosts zijn volgens Unibet Sport! En natuurlijk kun je ook gebruik maken van de Combo Booster van deze bookmaker, om je WK-combi’s een boost te te geven van 4% tot 50%.

WK 2022 Bingoal Sport: Adventskalender

Ook onze Zuiderburen houden zich natuurlijk bezig met het WK 2022. België hoopt op een laatste kans met hun Gouden Generatie. Bingoal Sport is een van oorsprong Belgische bookmaker die ook in Nederland beschikbaar is. Naast allerlei odds en wedmarkten op het WK 2022 Qatar hebben zij net als Unibet Sport een adventskalender. Elk van de 30 dagen van het WK 2022 een nieuwe aanbieding om van te profiteren.

WK 2022 Circus Sport: Gratis bets, odds boosts en challenge

Eveneens uit België komt bookmaker Circus Sport. Zij hebben geen mega-actie zoals Unibet Sport, maar veel verschillende WK 2022 promoties om van te profiteren.

Gratis bet tot €20 op Match van de Week

Een van de leukste bookmaker promoties is natuurlijk gratis bets. Circus Sport heeft elke week een Match of the Week waarbij je zo’n gratis bet ontvangt. Komende week is dat de wedstrijd Nederland – Senegal. Afhankelijk van je inzet op deze wedstrijd krijg je een 100% free bet tot €20.

Odds boosts en hot odds

Net als bij veel andere bookmakers kun je bij Circus Sport ook gebruik maken van odds boosts. Bij deze Belgische bookmaker heet deze functie BetXtra, een mogelijkheid om je odds en daarmee je potentiële winst te verhogen. Deze boost kun je bijvoorbeeld inzetten op de zogenaamde ‘beste hot odds’ op het WK 2022 bij Circus Sport. Zij zetten de populairste en meest interessante odds voor je op een rij, zodat jij ze niet hoeft op te zoeken.

Circus WK Challenge

Circus Sport houdt ook van een leuk spelletje op zijn tijd. Zo hebben ze nu speciaal de Circus WK Challenge. Eigenlijk is het een soort WK poule waarbij je wedstrijden voorspelt, 100% gratis. Je kunt het opnemen tegen familie en vrienden in een subpoule en ook tegen andere Circus spelers voor een prijzenpot van €20.000 cash. Ook de beste subpoules winnen prijzen.

WK 2022 LiveScoreBet: Cash en free bets bij Oranje

Ten slotte nemen we een kijkje bij de beste WK 2022 promoties van bookmaker LiveScoreBet. Zij richten zich dit WK voorlopig op het Nederlands Elftal. En of Oranje nu wint of verliest, jij kunt met twee promoties van LiveScoreBet altijd winnen.

Als jij een €10 pre-match inzet plaatst op het Nederlands Elftal en de mannen van Louis van Gaal winnen, dan win jij extra. LiveScoreBet geeft namelijk een prijzenpot weg van €10.000 bij elke overwinning van Oranje op dit WK, en jij kunt hier een deel van krijgen.

Maar ook bij verlies van Nederland staat LiveScoreBet voor je klaar. Plaats een pre-match weddenschap op Nederland tegen Senegal bij minimale odds van 2.00. Als je jouw weddenschap verliest, ontvang je je geld terug als gratis bet tot €10. Deze gratis bet kun je vervolgens gebruiken op welke sport je maar wil.

Bekijk hier de beste WK 2022 promoties en acties van andere bookmakers zoals BetCity Sports, TOTO Sport en Jack’s Sports!

Tags: