Rondje langs de (buitenlandse) velden – Voetbal Update

Het gaat niet goed met de gouden generatie Ajax spelers die naar de topclubs zijn verhuisd. Of ze houden de bank warm (Donny en Hakim) of de club is bezig met een vrije val naar beneden (Frenkie) of beiden (Matthijs). We zetten de meest opvallende nieuwtjes op rij die ons kunnen helpen bij onze toekomstige weddenschappen. We doen een rondje langs de (buitenlandse) velden:

  • Voetbal Update: Louis van Gaal gaat gelijk krijgen over PSG. Een verzameld stelletje sterren is nog geen team. De vraag is wanneer het kaartenhuis in elkaar zakt, want zelfs als ze er geen zin in hebben is er genoeg kwaliteit om veel te winnen. Maar dit PSG (met de huidige chemie) gaat er gewoon met 3-1 af tegen Bayern. De voorspelling die hierbij hoort is dat Pochettino geslachtofferd wordt voor het einde van dit kalenderjaar.
  • Inzetten op de eindzege voor de Champions League
  • ? Op dit moment zetten wij ons geld op Bayern München. Deze ploeg is een machine.
  • Inzetten op de eindzege voor de Champions League? Op dit moment zetten wij ons geld net niet op Chelsea. Deze ploeg moet de consistentie nog bewijzen, maar het tempo is hoog en je weet dat deze coach het maximale eruit kan halen.
  • Chelsea – Manchester City wordt volgende week een wedstrijd waar Lukaku gaat profiteren van de ruimtes die City moet weggeven om een doelpunt te forceren.
  • Voetbal Update: Donny from the little river gaat in de winter een transfer maken. Jesse Lingard is nu ook al Donny voorbij in de pikorde.
  • De Ligt is het slachtoffer van een nieuwe speelwijze bij Juventus (die ze tot dusver de 18e!! Plek heeft opgeleverd..), zowel bij zijn club als in het nationale elftal. In Italië snappen ze niet dat ze moeten investeren in het elftal van de toekomst. Raiola gaat gelijk krijgen: De Ligt speelt volgend jaar niet meer bij de Oude Dame.
  • Voetbal Update: Barcelona staat op omvallen. Het is tijd om je geld in te zetten op het ontslag van Koeman, want die gaat er komen. Zelfs al is er een clausule van 12 miljoen.
  • Met het ontslag van Koeman gaat Luuk de Jong nooit meer een minuut voor Barcelona maken, dus goede kans dat Luuk een spits wordt die nooit voor zijn club zal scoren.

Kleine Voetbal Update Eredivisie

In eigen land hadden we (op zijn zachtst gezegd) verrassende uitslagen. Wij vonden de overwinning van Twente op Vitesse even onverwacht als die van Feyenoord op PSV. De rode kaart van Clasie betekent niet veel goeds voor AZ, dat met een 17e plek er toch al niet goed voor staat. Twente – AZ gaat AZ echt niet zomaar winnen. Onze tip voor volgende week: NEC – FC Utrecht. Het wisselvallige spel van Utrecht gecombineerd met de goede odds en durf van NEC maakt deze pot een goede gok waard!