Post-weekend special 13-09-2021!

Het is maandag en we kunnen weer de balans opmaken van onze weddenschappen van afgelopen weekend. Zoals iedere week proberen we lessen te trekken uit het verleden om de toekomst met meer zekerheid te voorspellen. We leggen de nadruk op de wedstrijden in de eredivisie, maar maken uitstapjes naar de buitenlandse velden en andere grote sportevenementen zoals de Formule 1. Houd onze website in de gaten en vergroot je winst op je weddenschappen!

Les 1: Pas op met wedden op sporten waar je weinig verstand van hebt

Wedden is leuk, omdat sport zo leuk is. En sport is leuk omdat het zo onvoorspelbaar is. Dit weekend is een goed voorbeeld van hoe simpelweg wedden op de favoriet je duur kan komen te staan. In de Formule 1 botste Max op Hamilton en in de US open verloor Djokovic onverwacht van Daniil Medvedev. Iedereen die dacht dat zijn Golden Slam weddenschap zo goed als binnen was zal er goed de balen in hebben, niet zo erg als Djokovic zelf natuurlijk. Serieus wedden betekent je niche kiezen en daar serieus in investeren. Dit wilde we meenemen als algemene les, voor we opsommen wat volgens ons belangrijk in onze niche.

Wedden op Eredivisie voetbal:

  • PSV heeft de kwaliteit om te scoren uit het niets: met one expected goals er drie maken betekent dat je spelers hebt die uit het niets de wedstrijd kunnen beslissen. Het schot van Boscali is hiervan het beste voorbeeld.
  • PSV heeft die kwaliteit ook op de bank: Vertessen en Doan lieten zich gelden. De bank is niet zo breed als die van Ajax, maar Schmidt maakt wel meer gebruik van zijn bank en inzetten op goals van wisselspelers (goede odds), is bij PSV een betere gok dan bij andere clubs dit seizoen.
  • Met het publiek is de uitploeg weer in het nadeel: we zagen dat er veel minder kaarten werden gegeven bij afwezigheid van het publiek vorig jaar, maar nu zijn de scheidsrechters toch gevoelig voor de twaalfde man.
  • Utrecht heeft verloren, maar in vier wedstrijden slechts twee doelpunten tegen gekregen: inzetten op de domstedelingen is nooit vrij van het off-day syndroom, maar de odds zijn wel altijd interessant.
  • Je kunt bij Haller iedere week wel inzetten op een doelpuntje: ja het is geen Ajax spits, ja hij voetbalt houterig en combineert niet, ja hij heeft weinig balcontacten, maar scoren is bijna een zekerheid bij deze Fransman.
  • PEC Zwolle gaat vanaf volgend weekend doelpunten maken De ploeg uit Zwolle staat stijf onderaan met nul punten en nul doelpunten, maar heel slecht is het spel niet. Daishawn Redan en Luka Adzic zijn op de laatste transferdag gehaald om de aanval te versterken. Dat ze tegen Ajax niet hebben gescoord kun je ze niet verwijten, maar deze jongens willen zich zeker laten gelden.

Wedden op buitenlands voetbal

  • De vier overwinningen en eerste plek voor Wolfsburg vertellen niet het hele verhaal gezien de opponenten. Maakt niet uit, het betekent goede odds! Dus hoewel we Mark van Bommel het beste gunnen bij Wolfsburg gaan we toch tegen hem inzetten bij de eerste top 5 tegenstander.
  • Bij Peter Bosz en Olympique Lyon zien we dat het begint te lopen. De coach zonder prijzen maar met visie en mooi voetbal gaat de komende periode imponeren voordat tegenstanders zich gaan aanpassen. Dus wij gaan zelf nog even rustig profiteren.
  • Ole maakt geen ploegen geen kampioen, zelfs niet met Ronaldo. Het is goed je dit te realiseren voor je wil inzetten op Manchester United als Premier League winnaar..

Louis als bondcoach, een titelrace in Nederland, een open La Liga, Premier League, Serie A en zelfs Bundesliga. Het kan niet op dit seizoen! Als kers op de taart komt er weer Champions League voetbal aan! Houd onze blog met wedtips dus goed in de gaten!