Wed Meesters | Wedtips van de Week

Weekend Roundup van 6 september!

Normaal gesproken doen we op de maandag een rondje langs de velden en pikken we de lessen eruit voor de toekomst. Dat doen we deze maandag ook, maar omdat morgen Nederland - Turkije alweer op het programma staat gaan we ook even voorbeschouwen. Een extra lang artikel dus deze week, let’s begin!

Onze voorspellingen van vorige week waren:

  • Max Verstappen pakt p1 tijdens de kwalificatie
  • Nederland wint met +2 punten verschil van Montenegro.

We hopen dat je het artikel op tijd hebt gelezen en de adviezen hebt gevolgd! 

Normaal gesproken doen we op de maandag een rondje langs de velden en pikken we de lessen eruit voor de toekomst. Dat doen we deze maandag ook, maar omdat morgen Nederland – Turkije alweer op het programma staat gaan we ook even voorbeschouwen. Een extra lang artikel dus deze week, let’s begin!

Lessen uit het verleden:

  • Er zit progressie in het team onder van Gaal: Er was een groei te zien tussen het Nederland tegen Noorwegen en het Nederland tegen Montenegro. Natuurlijk moet je hier enige kanttekeningen plaatsen. Malacia, de Ligt en de Vrij gaven allemaal een kans weg achterin die Haaland had afgestraft. Montenegro gaf meer ruimte weg dan Noorwegen en de eerste helft was aan de zijde van Nederland ook niet best. Desalniettemin kon je zien dat Berghuis speelde met meer bravoure, dat Dumfries zijn rol beter oppakte dan Timber, dat de invallers niet onderdoen voor de basisspelers, dat Memphis zich beter voelt in het systeem en dat achterin afgezien van persoonlijke fouten weinig wordt weggegeven.
  • Italië lijdt aan het post-kampioen syndroom: wanneer je alles hebt gegeven en je wint, dan kan de spanning van de boog. We hebben het vaak genoeg gezien (Nederland 1988 bijvoorbeeld) en we gaan het nog vaak zien. Voor Bonucci en Chiellini was het EK hun laatste kunstje. Niet dat ze niet misschien alsnog naar het WK gaan of zich nu niet inzetten, maar we betwijfelen of ze zich weer kunnen opladen. 0-0 tegen Zwitserland en 1-1 tegen Bulgarije. Het kan vreemd lopen met kersverse Europees kampioenen. Italië, ook al breken ze nog steeds records, is niet de volgende Weltmeister.
  • De titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton blijft tot het laatste moment spannend. Soms is wedden het gebruiken van je kennis, soms is het puur gokken. In het geval van de Formule 1 neigt het dit seizoen meer naar het laatste. Als het in de kwalificatie en training gaat om duizenden van een seconde, dan weet je dat je weddenschap ook zomaar de andere kant had kunnen uitvallen.

Voorspellingen voor Nederland – Turkije

Beide teams scoren is een bet waar je je geld kunt verdubbelen. Met de foutjes van afgelopen weekend zien we de Turken er wel eentje inleggen. Aan de andere kant van het veld verwachten we dat Memphis nog meer aanvoer gaat krijgen vanaf de flanken nu Bergwijn waarschijnlijk gaat spelen voor de geblesseerde Gakpo. Voor vier keer je inleg is het best een bet waard om in te zetten op Depay als speler die als eerste scoort. Zoals altijd kunnen aan deze voorspellingen geen rechten worden ontleend; ook wij hebben helaas geen glazen bol!