Wedden op Sport

Het wedden op sportwedstrijden wordt steeds populairder en je kunt het bijna op iedere sport wedden. Kijken naar een sportwedstrijd wordt op deze manier net even wat spannender én, het is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Het wordt zelfs nog leuker wanneer je na een wedstrijd een mooi geldbedrag op je rekening bijgeschreven krijgt.

Als je voor het eerst op een website van een online bookmaker terecht komt kan het lastig zijn om alle getallen te begrijpen. Met een korte uitleg, die wij al voor je geschreven hebben, kan je in no-time je eerste weddenschap afsluiten.

Bookmakers

Om bij het begin te beginnen, je sluit weddenschappen af bij een (online) bookmaker. Het voordeel van een online bookmaker is dat je niet meer naar een wedkantoor hoeft om een weddenschap af te sluiten. Je kunt vanuit luie stoel of zelfs onderweg bent wedden op jou favoriete sportevenement.

Het internet staat vol met bookmakers die weddenschappen aanbieden voor bijna alle sporten. Wij hebben een uitgebreid overzicht gemaakt van alle plus en minpunten van de beschikbare bookmakers. Zo kan jij je volledig concentreren op je weddenschap. De bookmaker bepaald de quoteringen, in het engels de “odds”. De odds bepalen hoeveel winst jij maakt wanneer je een weddenschap wint. Het werkt als volgt.

Live Wedden

Met live wedden wordt het kijken naar een sportwedstrijd nog spannender. In de basis werkt het hetzelfde als hierboven, er komt alleen één factor bij. Je kunt tijdens het evenement wedden op gebeurtenissen en dit heeft veel voordelen.

Stel, team A en B spelen een voetbalwedstrijd. In de 65e minuut krijgt die goede spits uit team A een rode kaart, en moet met 10 spelers verder. Met live wedden heb je de mogelijkheid om op dat moment te bepalen welk team er met de winst vandoor gaat, team B maakt nu misschien wel meer kans. Voorafgaand aan de wedstrijd had je nooit kunnen weten dat er een rode kaart zou vallen en had je misschien voor team A gekozen. Daar zit dus de kracht van het live wedden! In plaats van een heftige discussie met je vrienden ben jij misschien wel de gene die aan het eind van de wedstrijd met een lekker geldbedrag naar huis gaat.

Uitleg wedden op sportwedstrijden

We hebben het nu over Formule.1 en Voetbal wedden gehad, maar er is meer. Je kunt op bijna alle sporten wedden en hieronder een overzicht hoe dat bij iedere sport in zijn werk gaat. Klik op de sport waar je meer informatie over wilt en lees precies hoe je op jou favoriete sport kunt wedden.

  • Handbal
  • Tennis
  • (IJs)hockey
  • Honkbal
  • Motersport
  • Boksen
  • Golf
  • Paardenrennen