Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

Bookmaker bonus: TOTO Oranje boost

Inzetten met een Oranje Boost en de gouden pik van Louis is een zekerheidje, toch? Laten we de WK deelname vieren en winnen!

Geschatte leestijd: 3 minuten

De kwalificatie voor het WK 2022 is nog niet voorbij, en al zeker niet voor het Nederlands Elftal. Zie jij ze winnen van Noorwegen? Dan kun je een gokje plaatsen met de TOTO Oranje boost.

Nederland – Noorwegen: allesbeslissende wedstrijd

Het leek zaterdag allemaal zo simpel: Noorwegen had met 0-0 gelijkgespeeld tegen Letland, waardoor Nederland alleen nog maar hoefde te winnen van Montenegro, de nummer 73 van de FIFA wereldranglijst. Alles ging voorspoedig: achterin gaf Oranje weinig weg, Memphis Depay scoorde een goedkoop gegeven penalty en later ook nog de 2-0, en tot de 80e minuut was er geen vuiltje aan de lucht.

Maar daarna gaf de ploeg van Louis van Gaal het volledig weg: er was slechte communicatie tussen de linies, Oranje leed simpel balverlies en het gaf onnodig twee doelpunten weg. Resultaat: 2-2 en een allesbeslissende wedstrijd tegen Noorwegen vanavond, waar gelukkig een gelijkspel genoeg is voor directe kwalificatie voor het WK 2022.

Kies je odds TOTO Oranje boost!

Bookmaker TOTO smult wel van zulke spannende wedstrijden en geeft je daarom de kans om een interessante bet te plaatsen op onder meer het duel Nederland – Noorwegen. Zo is er de TOTO oranje boost van de dag op ‘Nederland wint van Noorwegen, België wint van Wales en alle vier teams scoren’ met odds van 14.00. Kort gezegd: Nederland en België winnen met 2-1 en de boost is al geslaagd. 

Rode Duivels willen schitteren op WK 2022

België is al direct geplaatst voor het WK 2022 en Wales is al verzekerd van de play-offs, dus die landen spelen nergens meer voor. Maar voor de Rode Duivels is het vooral nog een goede test richting mogelijk het laatste eindtoernooi voor veel spelers van hun gouden generatie die veelal in de Eredivisie zijn ‘opgegroeid’.

Van 2004 tot 2012 was België afwezig op EK’s en WK’s, maar daarna behaalde het land vier kwartfinales op rij met de derde plaats op het WK 2018 als hoogtepunt. Dat was vooral te danken aan sterke spelers die nu in de herfst van hun carrière zitten en dus mogelijk nog één keer kunnen vlammen: Jan Vertonghen (34), Dries Mertens (34), Axel Witsel (32), Simon Mignolet (33), Thomas Vermaelen (36), Nacer Chadli (32), Toby Alderweireld (32).

Combi Nederland, Frankrijk en Turkije

Als je vertrouwen hebt in een goede afloop voor Oranje, kun je ook odds op groepsgenoot Turkije en het al geplaatste Frankrijk meenemen. TOTO.nl geeft odds van 5.00 op ‘over 1.5 goals’ voor de drie landen. Daarvoor moet Oranje het tegen Noorwegen zonder Haaland beter doen dan de 1-1 in het vorige duel, moet Turkije twee keer scoren tegen Montenegro (eerste duel 2-2) en het ijzersterke Frankrijk twee keer tegen Finland (eerste duel 2-0 voor Frankrijk).

TOTO Oranje boost, Rode Duivels en Les Bleus

Combineer er maar op los! Dat is het motto voor vanavond. Als odds van 5.00 te laag zijn voor je, is er een combi TOTO oranje boost van 14.50 op een drietal mooie duels: winst voor Nederland HC-1, Frankrijk HC-1 en België. Dat wil zeggen dat Nederland en Frankrijk moeten winnen met een -1 handicap oftewel twee goals of meer verschil, en België wint van Wales.