Wed Meesters | Sporters op Social Media

TOTO Sport op Social Media

Is het de moeite om bookmakers te volgen op Social Media? Het loont de moeite om een kijkje te nemen op de Instagram pagina van TOTO Sport.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Sinds 1 oktober is TOTO Sport ook online actief in Nederland. En dat schreeuwden ze meteen van de daken op Instagram. Alhoewel TOTO Sport op Social Media altijd al vrij populair was onder voetballiefhebbers, zal hun actieve Instagram Strategie er waarschijnlijk voor zorgen dat hun populariteit alleen maar toeneemt. Iets dat in vrijwel alle posts van TOTO Sport terugkomt is humor. Ook als je dus niet per se graag een gokje waagt, is het zeker de moeite waard om hun Instagram Pagina te volgen. Ben jij ook benieuwd naar het soort posts dat TOTO Sport op hun Instagram Pagina zet? Lees dan hieronder verder!

Humoristische posts van TOTO Sport Instagram

In de humoristische posts worden vaak memes of grappige filmpjes gebruikt om te doelen op uitslagen of clubs die op dat moment verrassend zijn. Zo wordt er in deze meme gehint op het inzetten van geld op ‘CD GUASTATOYA – FC SANTA LUCIA COTZUMALGUAPA’, terwijl waarschijnlijk bijna niemand ooit gehoord heeft van deze clubs. TOTO Sport zet dit op een leuke manier om in een grapje. Sommige mensen vinden het namelijk leuk om te wedden op onbekende clubs, terwijl anderen liever een uitslag voorspellen van clubs die ze wel goed kennen. TOTO spelers zullen zich dus zeker herkennen in deze meme.

Informatieve posts van TOTO Sport op Social Media

In de informatieve posts wordt het aanbod van TOTO Sport weergegeven. Hun doel is natuurlijk niet alleen om grappige plaatjes te posten, maar ook om mensen een wedje te laten leggen. In bovenstaande post hebben ze wat opvallende wedjes uitgelicht. Omdat bij de start van de KNVB-beker vaak nog veel amateurclubs meedoen in de strijd, lijken de uitslagen makkelijk te voorspellen. Maar het gebeurt zeker wel eens dat de amateurclubs wel opeens winnen. Daar speelt TOTO Sport op in. Door deze hoge win bedragen nog eens aan het licht te brengen op hun Instagram Pagina worden spelers volgens extra getriggerd om een wedje af te sluiten.

Voorspelling van de week

TOTO Sport licht elke week een TOTO speler uit die in verhouding het hoogste bedrag van de betreffende week heeft gewonnen. Met deze Instagram Strategie bind je volgers aan je, omdat je hen als ze het goed hebben gedaan in het zonnetje zet. Misschien sta jij er de volgende keer ook wel bij, omdat je zo goed gegokt hebt? Het zou zomaar kunnen gebeuren. Ook geven dit soort berichten hoop dat er zeker wel grote bedragen te winnen zijn. Wie weet ben jij wel de volgende?

Waarschuwing Posts van TOTO Sport op Social Media

Niet alles wat TOTO Sport op Instagram zet is humoristisch. Omdat wedden op sport natuurlijk een kansspel is, is TOTO Sport op social media verplicht om mensen ook op de gevaren van wedden te wijzen. Bewustwording is daarbij de eerste stap en hier gaat TOTO Sport verantwoord mee om. Daarom hebben ze verschillende ‘speel bewust’ posts, waarin ze hun volgers wijzen op de gevaren van gokken en de bewustwording hiervan. Hier komt de serieuzere kant van TOTO Sport dus naar boven.

Een afwisseling van verschillende soorten Instagram Posts

Dat TOTO Sport erg actief is op Instagram, dat is een ding dat zeker is. Wel zijn ze heel goed bezig met een afwisseling tussen verschillende soorten posts, waardoor iedereen tevreden kan blijven over hun Instagram pagina. Als je het dus leuk vindt om op de hoogte te blijven van TOTO Sport op social media, hun leuke acties en hun grappige memes, dan is het zeker de moeite waard om hun account te gaan volgen!

Tags: