Post-Weekend Special 30-08-2021!

Het is maandag en dus kunnen we de balans van het weekend opmaken. Welke weddenschappen waren slim en waarom? Welke weddenschappen waren achteraf niet de moeite waard? Wij doen voorspellingen voor ieder weekend en kijken achteraf of we gelijk hadden en zo niet, waarom zaten we fout? Op deze manier hopen we iedere week nauwkeuriger te kunnen voorspellen. Voor we naar de voorspellingen gaan voor volgende week laten we eerst kijken wat we geleerd hebben deze week:

Lessen uit het verleden:

  • (nog) niet inzetten op Feyenoord in topwedstrijden. We gaan hier niet beweren dat Feyenoord geen topwedstrijden gaat winnen dit seizoen, maar wel dat wedden op Feyenoord tegen goede tegenstanders een grote gok is tot Arne Slot het tegendeel bewezen heeft.
  • Ajax in de Arena met publiek is een zekerheidje. We zagen het bij NEC en in mindere mate bij Vitesse. Beide ploegen waren onder de indruk van de atmosfeer in de Arena en speelde niet naar behoren. Dit is niet gek omdat veel jonge spelers door de Corona crisis nog nooit met zoveel publiek hebben gespeeld. Afgezien van PSV kunnen we niet voorstellen dat er andere ploegen punten gaan pakken in Amsterdam.
  • De winst tegen Heerenveen betekent niet dat AZ het team op de rails heeft. Nu Koopmeiners ook vertrekt is AZ te veel creativiteit kwijt in de voorhoede. Hopelijk voor de Alkmaarders komen ze rond met Joey Veerman of een andere creatieveling. Voor de wedstrijd tegen PSV aankomend weekend zetten wij ons geld in ieder geval op PSV.
  • Kijk altijd naar het weerbericht voor je inzet op de Formule 1. Spa was wel een erg extreem voorbeeld, maar we vragen ons af hoeveel weddenschappen er niet zijn verloren/ongeldig verklaart door de ‘safety car race’. Voor pre-race betting adviseren we dus altijd eerst even het weerbericht te kijken.
  • Barcelona en Real zijn nog niet stabiel en gaan punten morsen. Inzetten tegen deze grootheden levert altijd lekkere odds op. Memphis kan niet iedere wedstrijd scoren.. Toch?

Meenemen naar volgend weekend:

  • Feyenoord gaat zich herpakken tegen Heracles. Laatstgenoemde ontbreekt zoveel aanvallend vermogen (hoewel ze net Kaj Sierhuis hebben gehuurd) dat we ons niet kunnen voorstellen dat ze het Feyenoord aankomend weekend moeilijk gaan maken in de Kuip.
  • RKC kan thuis verrassen tegen Vitesse. Ben je op zoek naar hoge odds? Dan is dit een wedstrijd waar we een draw no bet op RKC wel zien zitten. Deze vechters ploeg kan in dit stadium van het seizoen Vitesse wel degelijk verrassen.
  • Het probleem van FC Utrecht is dat ze nooit lang consistent zijn in de resultaten. Twente uit is typisch zo’n wedstrijd waar ze door het ijs kunnen zakken.
  • Max Verstappen wordt door het oranje legioen op vleugels gedragen naar de overwinning. Zoals jullie misschien weten zijn we geen heel groot fan van wedden op de Formule 1. Max had de laatste 3 races 75 punten moeten scoren, het werden er minder dan 20. Toch denken we dat we voor deze primeur van Zandvoort een uitzondering gaan maken. Alle ballen op Max!

We krijgen eerst de interlandperiode in het voetbal. Een leuke weddenschap is hier dat Memphis iedere wedstrijd gaat scoren, gezien zijn vorm. Verder betekent deze periode veelal het opnieuw schudden van de kaarten bij de clubs. Zeker de last minute transfers als Kaj Sierhuis krijgen nu een extra week om te trainen. Houd de transfers dus goed in de gaten de komende dagen.