Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

BetCity odds boost op Ajax, PSV of Feyenoord

Het bonus shoppen is begonnen nu de bookmakers elkaar de tent uit concurreren. En jij kunt profiteren. Deze week: BetCity Odds Boost.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Is jouw favoriete club Ajax, PSV of Feyenoord en speel je nog niet bij BetCity? Kijk dan eens naar hun speciale Odds Boost op de klassieke top drie van de Eredivisie!

BetCity Odds Boost op Eredivisie

Inmiddels is er een dozijn online casino’s en bookmakers die officieel hun diensten mogen aanbieden in Nederland. Één daarvan zie je vaak al op televisie voorbij komen met reclames met daarbij Andy van der Meijde in de hoofdrol. De voormalig Koning Toto heeft de overstap gemaakt naar BetCity waar het volgens hem niet gaat om ‘eentjes en tweetjes’ maar om ‘kennis en weetjes’.

BetCity.nl heeft een uitgebreid sportsbook waarbij je op allerlei sporten en wedstrijden kunt inzetten. Natuurlijk proberen ze ook zoveel mogelijk acties aan te bieden en eentje daarvan is wel interessant als je graag op voetbal en dan voornamelijk Eredivisie inzet of een van de Europese toernooien zoals de Champions League. Want met de Odds Boost krijg je als nieuwe speler eenmalig verhoogde odds op een wedstrijd van Ajax, PSV of Feyenoord, waardoor je bij winst dus nog meer binnenhaalt.

Hoe werkt Betcity Odds Boost op Ajax, PSV en Feyenoord?

Zoals dat vereist is, zitten er een paar regels en voorwaarden aan de BetCity Odds Boost van. Zo moet je een nieuwe speler zijn en een eerste storting doen van €20 voordat je in aanmerking komt voor deze promotie. Als de Odds Boost wordt aangeboden door BetCity, mag je hier €5 op inzetten en mag je dit op je wedslip niet combineren met andere acties.

Je mag de Odds Boost wel inzetten in een combi-weddenschap. Dus als je hiermee de gecombineerde odds flink kunt verhogen, kan die 5 euro nog eens erg winstgevend blijken. Je kunt de boost niet verspreiden op meerdere weddenschappen, dus zorg dat je een sterke weddenschap te pakken hebt. De boost kan voor Ajax x4 zijn, voor PSV x5 en voor Feyenoord x7.

Kijk voor alle specifieke voorwaarden van deze promotie op de pagina met bonusvoorwaarden van BetCity.nl, bij het kopje 2.3.

Inzetten op Ajax, PSV en Feyenoord

Nu is de hamvraag natuurlijk op welke wedstrijd of combi je deze odds boost gaat inzetten. Voor de hand ligt natuurlijk een wedstrijd van Ajax, PSV of Feyenoord in de Eredivisie, maar dan krijg je de boost waarschijnlijk alleen als de tegenstander wel een beetje van formaat is. Dus bij een wedstrijd tegen RKC Waalwijk of Fortuna Sittard zul je deze promotie niet gauw tegenkomen.

Denk bijvoorbeeld ook eens aan de Champions League met Ajax, Europa League met PSV of Conference League met Feyenoord. Daar zijn de odds vaak wel hoog genoeg om een boost op te krijgen en kun je dat misschien nog combineren met andere Europese wedstrijden om zo een mogelijke mega-winst te pakken. Ajax heeft tot nu toe alles al gewonnen in de Champions League, dus waarom niet de zesde ook? Of wacht je misschien tot de knock-outfase van een van de Europese toernooien waarin nieuwe tegenstanders komen voor Ajax, PSV of Feyenoord?