Voetbal Slovenië EK 2024

Wedden op Slovenië Europees Kampioen: knappe kwalificatie

Slovenië zat in een groep met een aantal landen die erg aan elkaar gewaagd waren. Zowel Denemarken, Slovenië, Finland als Kazachstan maakten kans op kwalificatie.

Uiteindelijk wist Slovenië knap tweede te eindigen, met hetzelfde aantal overwinningen en punten als Denemarken, en zelfs een beter doelsaldo. Het onderlinge resultaat gaf de doorslag. 

Maar het feit dat de Slovenen gewaagd waren aan het hoger ingeschatte Denemarken zorgt ervoor dat ze met goed gevoel naar Duitsland afreizen.

Wedden op Slovenië Europees Kampioen EK 2024

Slovenië is opnieuw verdeeld tot een confrontatie met Denemarken. In de kwalificatiereeks leverde het een gelijkspel en winst voor Denemarken op. Wie weet is drie keer scheepsrecht.

Naast Denemarken krijgen ze ook te maken met het technisch vaardige Servië en grote favoriet Engeland. Ze gaan dus niets cadeau krijgen in deze groep. 

Wie durft in te zetten op Slovenië als winnaar van dit EK krijgt 250x z’n inzet terug. Wij rekenen er op dat ze in minimaal een van de groepswedstrijden voor een verrassing gaan zorgen.