Voetbal Polen EK 2024

Wedden op Polen Europees Kampioen: op penalty’s naar het EK

We kunnen er kort over zijn. Polen had een dramatische kwalificatiereeks. Dat ze Tsjechië voor zich moesten dulden in de poule, dat kan. Maar dat Polen ook achter Albanië eindigden, dat zagen Lewandowski & co vermoedelijk niet aankomen.

Drie gewonnen, drie verloren en twee gelijk. Het leverde een schamele 11 punten op. Maar zorgde er wel voor dat Polen de play-offs haalde voor de laatste EK tickets.

Na een eenvoudige overwinning tegen Estland mochten de Polen het met Wales uitvechten. De wedstrijd verdiende geen winnaar en draaide uit op een bloedstollende serie, waarin Polen met 5-4 de gelukkigste was.

Wedden op Polen Europees Kampioen EK 2024

Gelet op de kwalificatie zal Polen niet blakend van zelfvertrouwen oversteken naar buurland Duitsland. En in een groep met Frankrijk en Nederland mag je er normaliter vanuit gaan dat ze met Oostenrijk mogen uitvechten wie plek 3 opeist.

De vier beste nummers 3 gaan namelijk ook door. Dat gezegd hebbende, het blijft een EK, het zijn geen kleine jongens, ze kunnen een goede dag hebben, en ze hebben Lewandowski. 

Waarmee wedden op Polen interessante kansen kan opleveren. Niet voor de eindwinst op het EK, tenzij je gelooft in odds van 151.00. Maar vlak ze dus niet uit in de groepswedstrijden.