Voetbal Duitsland EK 2024

Wedden op Duitsland Europees Kampioen: hoe staat het gastland ervoor?

Als gastland is Duitsland automatisch gekwalificeerd voor het EK. In het verleden kozen gastlanden er nog weleens voor om mee te doen aan de kwalificatietoernooien.

Voor spek en bonen, dat wel, want de uitslagen telden niet mee. De Duitsers zien dat echter niet zitten. En gaan in plaats daarvan voor de route van oefenwedstrijden. Dat verloopt met wisselend succes.

In 2023 bijvoorbeeld wordt verloren van België, Polen, Japan, Turkije en Oostenrijk. Terwijl in maart 2024 in één week Frankrijk en Nederland worden verslagen. Het kan, kortom, alle kanten op met Duitsland.

Wedden op Duitsland Europees Kampioen EK 2024

Dramatische oefenwedstrijden afwisselen met overtuigende overwinningen. Het is niet het recept voor een onbezorgde aanloop. Zeker niet als alle ogen van de natie op je zijn gericht deze zomer.

Want als gastland is afgaan geen optie. Maar de recente successen, de terugkeer van vedette Toni Kroos, opkomende talenten, het zorgt ervoor dat de hoop in Duitsland groter is dan de vrees.

De bookmakers zetten Duitsland op plek 3 als kanshebber op toernooiwinst, tegen odds van 7.00. Absolute favoriet? Nee. Absolute outsider? Absoluut.