Voetbal Denemarken EK 2024

Wedden op Denemarken Europees Kampioen: als groepswinnaar naar Duitsland

Denemarken maakte de favorietenrol waar in Groep H. Maar moest toch verrassend Slovenië naast zich dulden met eenzelfde aantal punten – 22 uit 10.

Helemaal soeverein was het ook niet, want in de tweede wedstrijd gingen de Denen al verrassend onderuit tegen Kazachstan. Zoals ook Noord-Ierland in de laatste wedstrijd met 2-0 te sterk was. Maar goed, toen was Denemarken al geplaatst.

Wat het in ieder geval duidelijk maakt, Denemarken zal in Duitsland elke wedstrijd het beste in zichzelf naar boven moeten halen.

Wedden op Denemarken Europees Kampioen EK 2024

Engeland zal een maatje te groot zijn voor de Denen, is de verwachting. In de andere wedstrijden tegen Slovenië en Servië zal het erom gaan spannen. 

Echte wereldsterren heeft Denemarken niet op dit moment, dus het hangt af van de kracht van het collectief. Is het geloof er? De vorm van de dag? De volgende fase is in ieder geval geen zekerheid.

Levert natuurlijk razend spannende wedstrijden op, met interessante mogelijkheden om te wedden. Het is toch een beetje de Groep des Doods light. Denemarken als toernooiwinnaar (wie herinnert zich 1992 nog?) staat op odds van 41.00.