Voetbal België EK 2024

Wedden op België Europees Kampioen: hoe sterk is België?

België deed wat het sinds de opkomst van de ‘gouden generatie’ al jaren doet. Met overtuiging door de kwalificatie-reeks heen ‘wandelen’. Met als belangrijkste wapenfeit de 2-3 overwinning uit tegen directe concurrent Oostenrijk.

Hoe sterk de Belgen echt zijn zal moeten blijken. De laatste grote tegenstander was Engeland, in een vriendschappelijk duel dat in 2-2 eindigde. Voor de eerstvolgende grote tegenstander daarvoor moeten we een jaar terug, toen België 2-3 won bij Duitsland

De enige zekerheid die we hebben, is dat de gouden generatie grotendeels is uitgespeeld. Laten we kijken wie er nu opstaan bij de Belgen.

Wedden op België Europees Kampioen EK 2024

België is het aan zijn stand verplicht de knock-out fase te bereiken. In een groep met Slowakije, Roemenië en Oekraïne. Sterker, je mag verwachten dat ze als groepswinnaar doorgaan. Waarna een beste nummer 3 wacht. Er is een reële kans dat deze uit de groep met Spanje, Kroatië en Italië komt.

Dan wordt het smullen natuurlijk. Voorlopig geven we België het voordeel van de twijfel, hoewel we de kans groot achten dat de kwartfinales het hoogst haalbare is. Wie denkt dat de Belgen favoriet voor de titel zijn kan inzetten tegen odds van 15.00.