Odds Boost Besiktas - Ajax

Odds Boost Besiktas – Ajax van BetCity

Klaar voor een heerlijk Champions League avondje mét odds boost Besiktas - Ajax? BetCity geeft je maar liefst 5X je inzet bij winst van Ajax.

Woensdag 24 november breekt de week met een heerlijk Champions League avondje én een odds boost Besiktas – Ajax. Bookmaker BetCity geeft je maar liefst 5X je inzet bij winst van Ajax. Daarvoor moet je logischerwijs wel ook inzetten op winst van Ajax natuurlijk. Andere voorwaarde is dat je een nieuwe speler bent.

Zo geeft BetCity je dus nóg een goede reden om asap je account aan te maken, naast die €20 Free Bet die ze al als welkomstbonus hebben. Twee bonussen in één keer pakken is toch een beetje als Sébastien Haller die er twee binnen mag tikken na niet te missen voorzetten (van assist-koningen Tadic en Antony).

Laten wij in dit geval de aangever zijn. We vertellen je stap voor stap hoe jij morgen die odds boost Besiktas – Ajax scoort en met in totaal €25 aan Free Bets in je account om 21:00 de TV aanzet.

Odds Boost Besiktas – Ajax én €20 Free Bet Scoren

Benodigde tijd: 8 minuten

  1. Maak een account aan bij BetCity

    Het registratieproces wijst zich vanzelf. Je kunt alle stappen desgewenst eerst hier bekijken.

  2. Doe je eerste storting

    Stort minimaal €20 om in aanmerking te komen voor de €20 Free Bet.

  3. Claim odds boost Besiktas – Ajax!

    Dat is alles. Niet te missen toch?

Nog een paar kleine lettertjes

1. Maximale inzet is €5.

2. Verhoogde odd mag één keer (1x) geclaimd worden.

3. Verhoogde odd mag één keer (1x) gebruikt worden. Verzuim je dat te doen binnen de geldigheidsperiode dan vervalt de verhoogde odd.

4. Verhoogde odd kan alleen worden gebruikt voor BetCity sportweddenschappen en live weddenschappen.

5. Nieuwe spelers kunnen tijdens de eerste storting slechts één (1) van de events met de verhoogde odd optie selecteren.

6. Een eerste storting van minimaal €20 in je account is vereist om de odds boost Besiktas – Ajax te kunnen gebruiken.

Succes! En om in het ‘boost’ thema te blijven hier nog een vrolijke foto van twee mensen die Ajax de afgelopen jaren een boost hebben gegeven…