Wed Meesters | Inschrijven LiveScore Bet

LiveScore Bet NL: Inschrijfbonus Alert

The early bird gets the worm! En het is een dikke vette worm wanneer jij je nu inschrijft voor LiveScore Bet Nederland!

Geschatte leestijd: 3 minuten

Leg alvast een goede bodem voor 2022 met de exclusieve sneak-peek-preview bonus van LiveScore Bet NL. Als jij voor het einde van 2021 je aanmeldt, krijg je €100 aan weddenschappen op een inleg van, jawel, €1! Een betere bonus ga je niet vinden. Nu niet. Morgen niet en volgend jaar niet. Je hoeft op dit moment alleen je voornaam, achternaam en emailadres achter te laten. Als je later je inschrijving voltooid en die ene luttele euro stort, dan word je als early bird getrakteerd op die bijzondere bonus. Tot die tijd word je via je email op de hoogte gehouden van aankondigingen en aanbiedingen van LiveScore Bet.

Deze actie is het eerste geluid dat we horen van LiveScore Bet in Nederland. Opvallend, want ze zaten bij destijds bij de eerste selectie van tien gelukkige licentiehouders afgelopen oktober. Alle andere vergunninghouders zijn al wel van start gegaan, dus er is waardevolle tijd verloren gegaan om de gunst van de punter te winnen. Zo te zien probeert LiveScore dit goed te maken met een exorbitante bonus, iets waar jij als speler van kunt profiteren.

Wie of wat is LiveScore Bet?

LiveScore Bet is een onderdeel van LiveScore. Tot zover nog goed te volgen dus. Al sinds 1998 is dit een platform waar je live het scoreverloop van wedstrijden kunt bekijken. Daar is later een bookmaker aan toegevoegd. Overigens bestaat de bookmaker pas sinds 2020, dus ze zijn vrij nieuw. Toch timmeren ze flink aan de weg. Zo hebben ze bijvoorbeeld een app voor Android en Apple waar je kunt wedden én dus live scoreverloop van talloze wedstrijden kunt bekijken.

Ondanks dat ze nog niet zo lang als LiveScore Bet actief zijn, heeft het platform zo’n schare aan trouwe fans dat ze als bookmaker een vliegende start hebben gemaakt. Vooral onder voetballiefhebbers is LiveScore ontzettend populair. Dit zal met zulke bonussen niet snel veranderen.

Wat verwachten we van LiveScore Bet in de toekomst?

Deze bookmaker zet vol in op live wedden. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben ze dat kunstje tot in perfectie onder de knie. Als ze dit weten te combineren met nog meer van zulke gulle bonussen, dan verwachten we een grote toekomst voor LiveScore Bet in Nederland. Er is een flinke aanloop voor nodig, maar dan krijgen we ook wat!

Met het inschrijven voor de bonus leg je je nog nergens op vast. Je inschrijving is nog niet voltooid. Je kunt dus rustig de komende tijd LiveScore doorbladeren om te zien of het iets voor je is. Niet inschrijven betekent dat je sowieso die bonus van 100/1 misloopt, dat laat jij je toch niet gebeuren?

Tags: