Wed Meesters | Inschrijven LiveScore Bet

LiveScore Bet is Live!

Dit is de bookmaker waar alle ervaren punters op hebben gewacht. Sportwedden in zijn puurste vorm en dat allemaal live. Genieten.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Eindelijk! Na lang wachten en toen na nog wat langer wachten, is Live Score Bet eindelijk Live! Als de allerlaatste uit de eerste ronde verleende vergunningen...

Alle early birds die zich voor de opening hebben geregistreerd en daarmee een bonus kunnen claimen van €40 op een storting van €0,01 (beste bonus ooit?) kunnen los! Ben jij late tot the party wat betreft deze bonus? We kunnen niet zeggen ‘niet getreurd’, want daarvoor is de bonus te goed. Alleen zijn er nog steeds genoeg redenen om een kijkje te nemen bij LiveScore Bet en verheugd te zijn met dit nieuws. In dit artikel geven we je een kleine opsomming van waarom je wel en/of niet bij LiveScore Bet moet wedden. Voor een meer complete review verwijzen we je graag door naar onze recensie van LSB

LiveScore Bet is voor de pro’s

Moet nu iedereen direct zijn account opzeggen en inschrijven bij LiveScore Bet? Nee, dat lijkt ons niet verstandig. Deze nieuwe bookmaker is namelijk minder toegankelijk dan bijvoorbeeld TOTO. Dat ligt overigens niet aan de site, want die ademt gebruiksgemak. Er zijn echter een paar zaken waardoor wij dit typisch een bookmaker vinden voor de doorgewinterde speler:

  • Odds worden anders weergegeven. Dus niet winst Ajax 2.20, maar winst Ajax 3/7. Dat is even wennen en omrekenen voor iedereen die niet thuis is in dit systeem.
  • LiveScore Bet richt zich vooral op Live wedden. Super tof natuurlijk, maar niet iedereen kan met de druk aan of weet hoe je snel de juiste weddenschap kan plaatsen
  • De klantenservice is beperkt tot chat. Misschien dat dit nog verandert in de toekomst, maar voor nu is bellen er niet bij.
  • Er is geen speluitleg, waar je dat bij andere bookmakers wel hebt.

Kortom, LSB is perfect voor de punters die weten wat ze doen. Zeker vanwege de unieke SQUAD battle feature, waarmee je de leaderboard kunt bestormen. De meer recreatieve en beginnende gokkers kunnen zich wat verloren voelen op dit platform. Geen zorgen, er zijn genoeg alternatieven.

LiveScore Bet is live met live betting

LiveScore Bet is Live ScoreBet is LiveScore Bet is.. We krijgen een beetje last van het Droste effect met al dat ge-live, maar you get the point. Het stokpaardje van LiveScore Bet is live betting en dat bieden ze dan ook aan als geen ander.

De interface is helemaal ingericht op live betting en is gestript van alle onnodige toeters en bellen zodat jij het snelst mogelijk platform hebt met de minste latency, zodat je daadwerkelijk real time kunt wedden. Zorg ook dat je zelf een stabiele verbinding hebt en een telefoon met genoeg (werk geheugen). Je kunt natuurlijk ook live wedden op je pc of laptop, maar dat is toch iets minder praktisch (en gezellig) bij de tv.

We zijn blij dat LiveScore Bet het Nederlandse bookmaker landschap is komen verrijken met een focus op live wedden en een andere benadering van odds. Ook ‘missen’ we een casino, maar we weten dat sommige sportwedders die missen als kiespijn. Het leidt alleen maar af.

We verwachten dat er een niche is voor spelers die overstappen naar LSB en deze groep zal vooral bestaan uit zwaargewichten. Misschien wil jij ook bij die club? Dit is je kans!

Tags: