Lancering LiveScore Bet Nederland uitgesteld :(

Zit je te wachten tot LiveScore Bet Nederland live gaat? Je bent niet de enige. Helaas is de lancering weer een maand uitgesteld.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Yes! We konden ons allemaal inschrijven tot 28 februari voor een vette early bird bonus van €40 op een storting van slechts €0,01. Dus net als jullie zaten ook wij gisteren klaar om die vette vogel te plukken en op te dienen. Na het aftellen was het dan eindelijk zover: LiveScore Bet Nederland is online! Of? Toch? Wat? 31 maart? Ja, de enige verandering op de site van LiveScore Bet was dat 28 februari is veranderd in 31 maart. Een maand vertraging; hadden ze 1 april gezegd, dan hadden we het gevoel dat we in het ootje worden genomen.

Maar hallo LiveScore, dat kan toch niet zomaar? Hebben jullie daar enige uitleg bij voor iedereen die een mooie bonus beloofd was? Op het LiveScore Bet NL Twitteraccount vinden we nul tweets en vier volgers. Gelukkig staat er op de site zelf een FAQ -antwoorden op veelgestelde vragen. De eerste en meest prangende vraag ‘wanneer gaan jullie online wordt als volgt beantwoordt:

We kunnen het niet afwachten van start te gaan en naar verwachting zal dit begin volgend jaar zijn. Als het bijna zover is, laten we het je weten op het e-mailadres waarmee je je vooraf hebt ingeschreven. 

‘Begin volgend jaar’, uhu. Iets zegt ons dat deze FAQ niet is bijgewerkt vanaf het moment dat deze is aangemaakt. In 2021. En dat er bijstaat ‘we tellen af’ zonder klok helpt ook niet. 

Concurrentie loopt uit

Beste beheerders van LiveScore Bet NL, jullie hebben 21 oktober 2021 een vergunning gekregen. Dat is zes maanden geleden. De concurrentie heeft al een flinke spelers basis opgeëist en eind deze maand worden weer nieuwe licenties uitgedeeld. We vertellen jullie ongetwijfeld niets nieuws, maar het is onze voorspelling dat wanneer er na 31 maart niet beter gecommuniceerd wordt zelfs de early birds zijn gevlogen. Daar willen we die €40 bonus wel op in te zetten.

Wie zijn LiveScore Bet?

LiveScore is een begrip onder punters. In meer dan 200 landen wereldwijd maken mensen gebruik van deze site om op de hoogte te blijven van het scoreverloop van voetbal-, hockey-, tennis-, cricket– en basketball wedstrijden. Deze site trekt honderden miljoenen bezoekers per dag. De site is simpel van opzet, maar ongelofelijk effectief in wat het doet. 

LiveScore Bet is een afgeleide van bovenstaand platform. Dit is de ‘bookmaker tak’ van LiveScore, gevestigd in de Britse enclave Gibraltar en is ook in het bezit van een licentie aldaar en heeft een licentie in het Verenigd Koninkrijk. Ook al zijn ze pas sinds 2020 actief als bookmaker, is LiveScore Bet gepokt en gemazeld.

Waarom willen we LiveScore Bet in Nederland online zien?

Het mag duidelijk zijn dat we niet blij zijn met het uitstel. Dat is niet omdat we verwend zijn, maar omdat LiveScore Bet Nederland het volgende brengt als we de buitenlandse equivalenten mogen geloven:

  • Live wedden at it’s finest
  • Geweldig aanbod in competities en wedstrijden
  • Live wedden at it’s finest
  • Bonussen die we in Nederland niet veel tegenkomen

Hadden we Live wedden at it’s finest al genoemd? Ja, een echte specialist voor Live betting is wat het Nederlandse bookmaker landschap nog mist. We hopen dat dit na 31 maart anders is, of dat we tenminste iets te horen krijgen over waarom het zo lang moet duren. En tot die tijd, misschien toch nog even spelen bij de vertrouwde TOTO.

Tags: