Wed Meesters | Bonussen en Promoties

Bookmaker bonus: beste promoties en odds op Super Bowl en andere sporten uit de VS

Beste acties en bookmaker bonussen voor Amerikaanse sporten, ter viering van de Super Bowl. Lees hier over alle acties!

De twee finalisten van de Super Bowl 2023 zijn bekend. Wij kijken naar de beste bookmaker promoties, gratis bets en odds op deze wedstrijd, en we werpen een blik naar de bookmaker bonussen op andere Amerikaanse sporten!

Super Bowl 2023: Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs

Op zondag 13 februari is het zover. Dan wordt de Super Bowl gespeeld, de ultieme finale van het American football seizoen in de Verenigde Staten. In het reguliere seizoen toonden de Philadelphia Eagles en Kansas City Chiefs zich al heel sterk. Als enige twee clubs wonnen ze 14 van de 17 wedstrijden, waardoor ze bovenaan eindigden in hun conference.

In de play-offs overtuigde Philadelphia nog meer. Achtereenvolgens versloegen ze de New York Giants met 38-7 en de San Francisco 49ers met 31-7. Voor de Kansas City Chiefs ging het wat moeizamer. Tegen de Jacksonville Jaguars werd het 27-20 ondanks een kleine blessure voor quarterback Patrick Mahomes. Tegen de Cincinnati Bengals werd het nog veel spannender: met drie seconden op de klok scoorden de Chiefs de winnende field goal voor een 23-20 zege.

Wedden op Super Bowl 2023

Door het fantastische seizoen en de soepele zeges in de play-offs zijn de Eagles de favoriet bij de bookmakers in Nederland. Bij bookmaker Unibet Sport krijgen de Philadelphia Eagles odds van 1.78 op de winst en een tweede Super Bowl na 2017. Tweevoudig Kansas City Chiefs (1969 en 2019) krijgen odds van 2.13.

Bij Unibet Sport heb je ook nog de mogelijkheid om zelf een handicap te bepalen. Eagles -6 staat bijvoorbeeld op een mooie 2.65. Of kijk naar de wedstrijdwinnaar met het totaal aantal punten. Winst voor de Philadelphia Eagles en meer dan 49.5 punten in de wedstrijd staat op 3.35, hetzelfde maar dan met minder dan 49.5 punten op 3.30. Of kijk naar de andere honderden odds zoals bijvoorbeeld de MVP (met de quarterbacks bovenaan), spelers die touchdowns scoren en nog veel meer.

Jack’s Sports: €5 live free bet op Amerikaanse sporten

Als je graag sporten uit de Verenigde Staten volgt, ben je bij Jack’s Sports aan het goede adres. Zij hebben namelijk wekelijks de bookmaker bonus op Amerikaanse Sporten met ‘Overseas met Jack’s’. Als je vaak inzet op sporten uit de VS, kun je wekelijks een €5 gratis bet krijgen. Plaats hiervoor vier weddenschappen van minstens €10 op de NFL, NBA, NHL, MLB of UFC (minimale odds 1.40) vóór maandag 08.00 en krijg automatisch een €5 live gratis bet. Deze kun je bijvoorbeeld mooi inzetten voor het wedden op Super Bowl.

BetCity Sports: €5 gratis bet op NBA

In de Amerikaanse basketbalcompetitie, de NBA, worden nog véél meer wedstrijden gespeeld dan in de NFL. In het reguliere seizoen speelt elk team maar liefst 82 wedstrijden, en daarna komen ook nog de play-offs. Dit seizoen kun je nog tot juni wedden op basketbal NBA, wanneer de finale waarschijnlijk gespeeld wordt.

Bookmaker BetCity Sports heeft deze week een mooie en goed toegankelijke bookmaker bonus op de NBA. Je krijgt namelijk heel makkelijk een €5 gratis bet bij het wedden op NBA. Het enige wat je hoeft te doen, is €10 inzetten op minimale (eventueel gecombineerde) odds van 1.50. Vervolgens krijg je direct een €5 gratis bet om in te zetten op wat je maar wil van de NBA. De actie loopt tot en met zaterdag 4 februari 04.00 Nederlandse tijd.

Andere bookmaker promoties op Amerikaanse sporten

Onze grootste tip is om Wed Meesters en de bookmakers elke week in de gaten te houden voor de beste promoties. Er zijn ook altijd algemene bookmaker acties en bookmaker promoties om te gebruiken voor Amerikaanse sporten.

Kijk bijvoorbeeld naar de ‘Wed €50 & Krijg €50’ welkomstpromotie van Holland Casino Sport. Daarbij krijg je bij een bet van €50 (minimale odds van 1.50) direct een sport gratis bet van €50. Of ga naar Livescore Bet Sport voor elke week een €10 free combi bet!