Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

Bookmaker Bonus: 50% profit boost NBA & Premier League -BetCity.nl

Winnen met wedden op voetbal of NBA is natuurlijk leuk, maar het kan nog mooier. BetCity sluit dit jaar mooi af met 50% Bookmaker Bonus!

Geld winnen met wedden op voetbal of wedden op NBA is natuurlijk leuk, maar het is nog mooier als die winst verhoogd wordt met 50% Bookmaker Bonus! BetCity.nl geeft vlak voor het nieuwe jaar een mooie profit boost op je winst.

De Premier League en de NBA gaan gewoon lekker door tijdens de feestdagen, dus ook rond Oud en Nieuw. BetCity.nl maakt het wedden op sport nog leuker door hun speciale profit boost!

Wedden op Premier League bonus

De Eredivisie ligt even stil, de Formule 1 en Max Verstappen komen over een paar maanden pas terug, maar geen zorgen: het voetbal in de Premier League stopt nooit. Zelfs op Nieuwjaarsdag zijn er vijf wedstrijden in de Premier League met onder meer Arsenal – Manchester City en Watford – Tottenham Hotspur, en een dag later de kraker tussen Chelsea en Liverpool.

En met uitslagen als 6-3 zoals bij Manchester City – Leicester City is het altijd een beetje knotsgek voetbal rondom de feestdagen in Engeland. Een mooi moment om te profiteren van wedden op voetbal met bonus zoals de profit boost van BetCity.nl. Je hoeft alleen maar de bonus te claimen, bets selecteren met minimale odds van 1.30, de profit boost van 5%-50% selecteren en winnen!

Andere zaken om op te letten bij de Profit Boost van BetCity.nl:

  • Maximale inzet van €10
  • Maximale extra winst van Profit Boost is €1.000
  • De winstverhoging gaat over de winst, niet de inzet
  • De profit boost moet wel van tevoren geclaimd zijn
  • Je kunt pre-match en live inzetten
  • Je kunt de profit boost gebruiken als nieuwe en als bestaande speler
  • De profit boost is beschikbaar t/m 30 december 23.15 uur

Wedden op NBA Bookmaker bonus

Tot nieuwjaarsochtend 07.00 uur kun je ook nog dezelfde profit boost gebruiken voor de Amerikaanse basketbalcompetitie. Wedden op Basketball in de NBA met bonus kun je dus ook makkelijk doen als je die sport graag kijkt. Het mooie van het basketbal in de NBA is dat die competitie bijna non-stop gespeeld wordt tussen oktober en april, met maar liefst 82 wedstrijden voor elk van de 30 teams in de reguliere competitie, nog zonder de play-offs.

De teams spelen een paar wedstrijden per week dus je kunt volop inzetten op teams als de Brooklyn Nets, Golden State Warriors, Phoenix Suns, Milwaukee Bucks, Utah Jazz en Los Angeles Lakers. Kan LeBron James zijn Lakers naar de titel loodsen in de NBA, of zijn Kevin Durant en zijn Brooklyn Nets dit jaar ongenaakbaar? De Griekse topspeler Giannis Antetokounmpo hoopt juist met de Bucks zijn tweede titel op rij te pakken.

Voor de NBA profit boost gelden dezelfde regels als voor de Premier League profit boost, dus zet verstandig in en pak een nóg mooiere winst dan anders. In het nieuwe jaar zullen er weer nieuwe promoties te vinden zijn bij BetCity.nl. Bij Wed Meesters houden we je natuurlijk op de hoogte van alle promoties van alle bookmakers waarvan jij kunt profiteren!