Voetbal Zwitserland EK 2024

Wedden op Zwitserland Europees Kampioen: kwalificatie van de gelijke spelen

Soepel ging het allemaal niet voor de Zwitsers. En dat kwam vooral omdat ze veel moeite hadden wedstrijden in winst om te zetten.

Van de 10 gespeelde duels in Groep I werden er maar liefst 5(!) gelijkgespeeld. Tel daar nog een verliespartij bij op en je hebt het al over 13 verliespunten. Zwitserland eindigde dan ook op 5 punten van het verrassende Roemenië. Wat gerust een blamage voor de Zwitsers mag worden genoemd.

Maar goed, ze zijn door. En starten op het EK 2024 straks met een schone lei.

Wedden op Zwitserland Europees Kampioen EK 2024

De Zwitsers hebben iets goed te maken deze zomer. En zullen erop gebrand zijn hun meegereisde supporters iets voor te schotelen. Ze hoeven er in ieder geval niet ver voor te reizen.

Wat kan Zwitserland in Groep A met Duitsland, Schotland en Hongarije? Als we even de kwalificatiereeks buiten beschouwing laten, mag veel van Zwitserland verwacht worden.

Zowel Hongarije als Schotland staan lager op de ranking, en Zwitserland weet soms te verrassen tegen grotere landen. Odds voor de eindzege zijn 67.00. Maar de meest winstgevende weddenschappen op Zwitserland vind je in de eerste fase van het toernooi.