Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

Bookmaker bonus: Free Bets en Odds Boosts bij LiveScore Bet

Je ziet ze niet veel in reclames, maar LiveScore Bet is een geregistreerde bookmaker die fantastische promoties heeft: van €50 free bets tot dikke odds boosts!

Je ziet ze niet veel in reclames, maar LiveScore Bet is een geregistreerde bookmaker die fantastische promoties heeft: van €50 free bets tot dikke odds boosts!

LiveScore Bet: Wed €10 en pak €50 free bets!

Al sinds oktober kun je legaal wedden op sport bij LiveScore Bet. De website is onderdeel van LiveScore, dat al sinds 1998 een begrip is in de wereld van bookmakers. Als je nog niet hebt ingezet bij LiveScore Bet, kun je profiteren van een geweldige aanbieding die je op geen enkele andere plek vindt. Zij geven namelijk €50 aan free bets weg bij één enkele weddenschap van €10.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden bij LiveScore Bet, een eerste storting doen van €10 en een bet plaatsen van €10 op een sportwedstrijd met odds van minimaal 1.5. Als deze ‘kwalificerende weddenschap’ is geplaatst, krijg je gewoon 5x een €10 free bet om in te zetten op sportwedstrijden naar keuze. Zolang je dit binnen een week doet, kun je dus dik profiteren van deze mooie aanbieding.

Check bijvoorbeeld de wedstrijden in de Champions League: Villarreal – Liverpool en Real Madrid – Manchester City. Of ga voor een overwinning van Feyenoord in de Europa Conference League tegen Olympique Marseille. En vergeet niet de Formule 1 Grand Prix van Miami met Max Verstappen in zijn Red Bull in de strijd tegen de Ferrari van Charles Leclerc.

€10 free combi bet

Naast die mooie welkomstbonus van LiveScore Bet hierboven kun je ook wekelijks profiteren van een €10 free combi bet als je houdt van acca’s. Als je in een bepaalde week twee pre-match combi bets plaatst van minimaal €10 met vier of meer selecties en odds van 6.00 of hoger, krijg je een free bet van €10 om in te zetten op een andere combi. Deze free bet moet je dan alleen nog inzetten op een combi bet met minimaal vier selecties. Als je bijvoorbeeld graag wekelijks inzet op meerdere wedstrijden in de Eredivisie, is dit precies de aanbieding die je nodig hebt.

LiveScore Bet odds boosts

De free bets zijn natuurlijk al prachtig, maar LiveScore Bet heeft daarnaast ook vaak odds boosts in de aanbieding. Odds boosts zijn specifieke verhogingen op de uitbetaling van een bepaalde inzet. Zo geven bookmakers soms odds boosts op interessante voetbalwedstrijden in de Champions League, Eredivisie of andere topcompetitie.

Wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord komen vaak voorbij in odds boosts, maar ook wedstrijden in de Champions League en Premier League. En waarschijnlijk kom je ze straks ook tegen op het WK 2022 met Oranje, Argentinië met Lionel Messi, Portugal met Cristiano Ronaldo en Frankrijk met Kylian Mbappé.

Live stream sport kijken bij LiveScore Bet

Deze leuke bookmaker geeft je ook de kans om grote sportwedstrijden te volgen zonder gedoe met VPN of te betalen voor allerlei extra zenders. Als je geld stort op je account bij LiveScore Bet, kun je volop genieten van live streams op voetbal, tennis, basketbal en nog veel meer. Volg zo je favoriete wedstrijden en maak het jezelf makkelijker om te wedden op sport.