BetCity Sports | UEFA Super Cup Real Madrid – Eintracht Frankfurt bonus en Odds Boosts

UEFA Super Cup Real Madrid - Eintracht Frankfurt odds boost bij BetCity Sports. Zet €1 op winst Real Madrid en krijg odds van 40.00.

Aankomende woensdag is er de strijd om de UEFA Super Cup. Champions League-winnaar Real Madrid neemt het op tegen Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt. Helaas was Conference League-winnaar AS Roma niet uitgenodigd.

Voor Real Madrid is het bekend terrein, want dit is al de achtste keer voor De Koninklijke sinds 1998. Eintracht Frankfurt won in 1980 al eens de voorloper van de Europa League. Maar toen ging de Super Cup nog tussen de winnaars van de Europa Cup I en Europa Cup II (voor bekerwinnaars).

Zoals je in onze voorbeschouwing kunt lezen, is Real Madrid de grote favoriet voor deze wedstrijd. BetCity Sports geeft je de kans om dit als nieuwe speler te verzilveren.

Want naast de odds boost op PSV geven zij ook een odds boost op Real Madrid. Doe een eerste storting van €20 en zet €1 op Real Madrid, om odds te krijgen van 40.00 op winst van de Spaanse topclub.

Tags: