BetCity Sports | Champions League PSV – Monaco bonus en Odds Boosts

PSV - AS Monaco odds boost bij BetCity Sports. Voor nieuwe spelers, verhoogt BetCity die odds verder van 2.35 naar 40.00 bij €1 inzet op PSV.

Vanavond is het aan PSV om te proberen de laatste voorronde Champions League te bereiken. Vorige week gaf de Eindhovense club zichzelf een redelijke kans door met 1-1 gelijk te spelen in en tegen Monaco. Joey Veerman zette PSV vlak voor rust op voorsprong. Maar de nummer 2 van de Eredivisie kon de voorsprong niet vasthouden en kwam dus uiteindelijk tot een 1-1 eindstand.

Opvallend is dat PSV nu favoriet is tegen AS Monaco, met odds van 2.35 op winst. Bookmaker BetCity Sports heeft zoals vanouds een PSV – AS Monaco odds boost.

Als je een nieuwe speler bent, verhoogt BetCity die odds van 2.35 naar 40.00 bij een inzet van €1. Het enige wat je hoeft te doen, is €20 te storten en vervolgens €1 op winst van PSV te zetten.

Daarnaast heeft BetCity.nl ook nog een €5 free bet die je deze week nog kunt inzetten. Hier hoef je helemaal niks voor te doen, zelfs als bestaande speler kun je met deze free bet wedden op voetbal.

Je hoeft de free bet alleen maar te claimen en vervolgens in te zetten op Europees voetbal van deze week. Je kunt het inzetten op pre-match en live weddenschappen van kwalificatie Champions League, Europa League en Conference League. Dus ook op PSV – AS Monaco.

Tags: