Wed Meesters | Bookmaker Bonus | Sport Wed Bonus

BetCity.nl boosts op wedden Champions League

Bij BetCity kun je elke week profiteren van wedden op voetbal met bonussen en free bets! Wedden wordt nog spannender met BetCity.nl

Wedden op voetbal is met de Champions League natuurlijk extra spannend. BetCity.nl heeft gratis bets en odds boost op de Champions League deze week.

Wedden op kwartfinales Champions League met BetCity

Dinsdag en woensdag worden de returns van de kwartfinales Champions League gespeeld. Op dinsdag is het tijd voor Real Madrid – Chelsea en Bayern München – Villarreal. Woensdag kunnen we genieten van Atlético Madrid – Manchester City en Liverpool – Benfica. Wie halen de halve finales dit jaar en zetten een stap dichter bij de Cup met de grote oren?

Free bet BetCity €5 op Champions League

BetCity.nl is een van de bekendste bookmakers in Nederland en zij doen er alles aan om wedden op sport leuk te maken. Zo geven ze aan iedereen, bestaande of nieuwe spelers, een €5 gratis bet die je kunt inzetten op de Champions League wedstrijden van deze week. Je kunt deze free bet inzetten op alle single pre-match weddenschappen, je hoeft alleen maar een storting van €20 te doen. Genoeg kans dus om een leuke winst te pakken.

Odds boost Champions League voor Liverpool of Manchester City

En dat is nog niet alles waar je voordeel op kunt pakken. Zo heeft BetCity ook nog een speciale odds boost op twee kanshebbers uit de Premier League, Liverpool en Manchester City. Het Liverpool van Virgil van Dijk en trainer Jürgen Klopp ontvangt Benfica op Anfield Road en verdedigt een 3-1 zege van de uitwedstrijd. Bij BetCity kun je €1 inzetten op Liverpool voor odds van 25.00. Die ene euro kan dus direct €25 waard worden bij een overwinning van Liverpool.

Hetzelfde geld(t) voor Manchester City, dat vorige week in eigen huis met 1-0 won van Atlético Madrid. De ploeg van trainer Pep Guardiola verloor vorig jaar de finale van Chelsea en is natuurlijk uit op revanche. In de mogelijke halve finale wacht een ontmoeting met waarschijnlijk Real Madrid (of Chelsea dus), maar eerst moeten ze deze ontmoeting met Atlético goed afsluiten. Een €1 inzet op Man City kan je hier dus ook €25 opleveren. Ook hier is er wel de voorwaarde dat je eerst €20 stort, maar die kun je dus meteen terugverdienen.

Elke week odds boost en free bets bij BetCity

Als je speler bent bij BetCity.nl kun je elke week profiteren van wedden op voetbal met bonus. Gebruik als nieuwe speler bijvoorbeeld eerst de sport free bet die je krijgt bij je eerste storting. En hou daarna wekelijks de promoties en boosts van BetCity in de gaten voor diverse acties. Vaak op voetbal uit de Eredivisie, Champions League of Premier League, maar soms ook op sporten als darts met Michael van Gerwen en Formule 1 met Max Verstappen.