Bookmaker bonus: bet365.nl speciale odds WK 2022 kwalificatie.

Bonus | bet365.nl speciale odds WK 2022 kwalificatie

Wat is er nog mooier dan wedden op het WK 2022 in Qatar? Juist ja..! Wedden op het WK met een Bookmaker Bonus natuurlijk!

Pas op 21 november begint het WK 2022 in Qatar, maar er is nog veel WK 2022 kwalificatie voetbal. Bij bet365.nl vind je mooie wedden op voetbal odds met bonus.

Wedden op WK 2022: welkomstbonus bij bet365.nl

Je hebt vast wel eens een reclame gezien op televisie van bet365.nl. Een van oorsprong Engelse bookmaker die ook een licentie heeft gekregen als bookmaker in Nederland. bet365 is een van de grootste van Engeland met bijna 3 miljard jaarlijkse omzet. Wellicht ken je ze ook wel als eigenaar en shirtsponsor van Stoke City in de Premier League. In 2006 nam de familie Coates de club over en moest trainer Johan Boskamp het veld ruimen.

Pater familias Peter Coates was al van 1986-1998 voorzitter en grootaandeelhouder van Stoke City en kwam in 2006 terug samen met zijn zoon John Coates. Dochter Denise Coates heeft de dagelijkse leiding overgenomen van bet365, waar de zaken dus goed lopen. In Nederland hebben ze nu dus bet365.nl opgericht, waar je kunt profiteren van een welkomstbonus tot €100. De eerste storting tot €100 wordt hierbij dus verdubbeld. Dit kun je mooi gebruiken als een soort gratis wedden op voetbal, zoals kwalificatie WK 2022.

WK 2022 kwalificatie wedden: Polen – Zweden

Natuurlijk heeft bet365.nl net zoveel mogelijkheden om te wedden op sport als de Britse variant. Zo vind je er duizenden markten om te wedden op voetbal en kun je natuurlijk naast Nederland – Duitsland kijken naar WK 2022 kwalificatie odds. De spannendste wedstrijd lijkt die tussen Polen en Zweden te worden. Polen hoefde zaterdag niet te spelen omdat het tegen Rusland was ingedeeld, Zweden won na verlenging met 1-0 van Tsjechië.

Bij bet365.nl vind je ruim 100 markten op deze wedstrijd naast het normale toto wedden. Zo is er met spitsen als Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic te kiezen uit interessante bets op een doelpuntrijke wedstrijd. Beide teams scoren staat al op 2.05, maar interessanter is wellicht om deze markt te combineren met de toto. Beide teams scoren en Polen wint staat op 6.00, bij Zweden staat het zelfs op 8.00. Als je een spannende wedstrijd verwacht, kijk dan naar de toto odds in de verlenging: Polen wint op 11.00 en Zweden op 13.00.

Daarnaast heeft bet365 de mooie optie om in plaats van een lijst af te gaan, zelf de einduitslag in te vullen. Check ‘Juiste uitslag’ en vul zelf je uitslag na 90 minuten in om te zien welke odds het geeft. Daarnaast heeft bet365.nl een aantal mooie extra’s. Zo wordt je inzet afgehandeld als jouw team met twee doelpunten verschil voor staat en krijg je bij accumulators 5-70% extra toegevoegd aan je uitbetaling.

Portugal – Noord-Macedonië

In de andere wedstrijd liggen de verhoudingen een stukje anders. Ondanks het huzarenstukje tegen Europees kampioen Italië is Noord-Macedonië dinsdagavond de zware underdog tegen Portugal. Wij verwachten dat Portugal zich niet laat verrassen zoals Italië en dat het zich kwalificeert voor het WK 2022. Goalgetter Cristiano Ronaldo krijgt odds van 2.75 om de eerste goal van de wedstrijd te maken, maar misschien is Liverpool aanvaller Diogo Jota op 4.75 een betere optie.

Senegal – Egypte: Sadio Mané – Mohamed Salah

Alsof het lot het zo bepaald heeft: Senegal en Egypte staan na de finale van de Afrika Cup nu weer tegenover elkaar voor een ticket op het WK 2022. In de African Cup of Nations (zoals het officieel heet) was Senegal de beste na penalty’s, maar nu moeten ze in de achtervolging. Want vrijdag won Egypte met 1-0 in eigen huis.
De clash tussen twee vedettes van Liverpool komt dus opnieuw tot een hoogtepunt: Sadio Mané won de Afrika Cup met Senegal, maar Mo Salah staat met Egypte nu op matchpoint. Bij bet365 krijg je toto wedden met 1.90 op Senegal en 4.20 op Egypte voor deze wedstrijd. Na de 1-0 van het vorige duel zou deze strijd meer open moeten liggen. Daarom zijn de odds van 2.75 op ‘beide teams scoren’ wellicht de beste optie. Een goal voor Mohamed Salah staat bij bet365 op 3.75, voor Sadio Mané op 2.50.