TOTO Sport: odds boosts op Champions League

Zoals we van TOTO Sport gewend zijn, zijn de promoties ook deze week odds boosts. Dit Keer gericht op de voorrondes Champions League.

Zoals we van ze gewend zijn, gaan de TOTO Sport promoties ook deze week in de vorm van odds boosts. En dan richt deze Nederlandse bookmaker zich vooral op de voorrondes Champions League.

Deze week zijn er tien wedstrijden in de derde voorronde, met natuurlijk ook PSV op bezoek bij AS Monaco. Dinsdag zijn er vijf wedstrijden:

  • Ludogorets – Dinamo Zagreb
  • Sheriff Tiraspol – Viktoria Plzen
  • AS Monaco – PSV
  • Union Saint-Gilloise – Rangers
  • Benfica – Midtjylland

De odds boosts op deze vijf wedstrijden zijn onder meer: beide teams scoren in elke wedstrijd op 30.00, en hetzelfde zonder gelijkspel op 200.00. Over 1.5 doelpunt in de eerste helft van elke wedstrijd heeft odds van 225.00. Verwacht je grote uitslagen, check dan eens de odds van over 22.5 goals totaal op 100.00.

En dan zijn er nog odds op goede resultaten van AS Monaco, Rangers en Benfica. Winst voor die drie clubs met minimaal 2 goals verschil op 35.00 en winst met 2-1, 3-1 of 4-1 op 125.00.

Het zijn natuurlijk kleinere kansen, maar wij zien een redelijke mogelijkheid voor die 35.00 op winst met minimaal 2 goals verschil voor Monaco/Rangers/Benfica.

Tags: