Wed op Ajax-PSV en pak 5x of 10x je inzet

Zondag 16:45. Ajax-PSV. Met een niet een te missen Odds Boost van BetCity. Wed Meesters doet een voorspelling én vertelt je hoe je die boost pakt.

BetCity Sportsbook pakt voor de tweede keer deze week uit met een lekkere vette Odds Boost! Kreeg je voor de overwinning van Ajax op Dortmund maar liefst 7X je inzet, ook voor Ajax – PSV kan de voorpret alvast beginnen. Want een simpel tientje kan je zomaar €50 of €100 opleveren.

AJAX – PSV | 24 OKTOBER 2021 | 16:45 | JOHAN CRUIJFF ARENA STADION

Zondag a.s. is het zover. De absolute kraker van het nog prille Eredivisieseizoen staat op het menu als de perfecte afsluiter van een heerlijke voetbalweek. Vergroot koploper Ajax de afstand op nr. 2 PSV of nemen de Eindhovenaren het stokje weer over in het hol van de leeuw?

Van die waanzinnige 0-4…

Iedereen heeft de recente editie om de Johan Cruijff Schaal ongetwijfeld nog helder op het netvlies staan. Toen klapte PSV er vol op in de traditionele aftrap van het seizoen en werd Ajax in eigen huis afgedroogd. Zeg maar gerust vernederd. Want die 0-4 moet pijn hebben gedaan. Zelfs al is de Johan Cruijff Schaal niet een echte prijs (zoals supporters van de verliezende club elk jaar claimen) en was het maar de eerste wedstrijd, etc. etc.

…tot die krankzinnige 4-0

Maar dat was toen. Waar PSV toen vanwege de Champions League kwalificatierondes al aardig op stoom was, hebben ze bij Ajax het gaspedaal inmiddels ook weer gevonden. En diep en overtuigend ingetrapt. Dat was al zichtbaar in de eerste competitiewedstrijden van de Amsterdammers waar de doelpunten aaneen werden geregen. En toen was daar die perfecte wedstrijd tegen Dortmund. Die nu al de geschiedenisboeken in kan. Een wedstrijd waarin niet alleen bijna alles lukte, maar ook nog eens met een moeilijkheidsgraad en schoonheid die je zelden ziet.

Zo zit er tussen die 0-4 tegen PSV en de 4-0 tegen Borussia Dortmund een verschil dat bijna niet te bevatten is. De Million Dollar Question: wat betekent dit voor zondag?

Een typisch Nederlandse traditie

Trekt Ajax de lijn door en walst het net zo gemakkelijk over PSV heen? Of doet PSV gewoon wat het al zo vaak eerder heeft gedaan: het allerbeste in zichzelf naar boven halen tegen Ajax. Want dat is natuurlijk die vreemde ongeschreven wet in Nederland, een traditie bijna. Ajax heeft het lastig tegen PSV. PSV heeft het lastig tegen Feyenoord. Feyenoord heeft het lastig tegen Ajax.

Maar – er is bijna altijd een maar – op die recente 0-4 na heeft Ajax het de laatste jaren thuis vrij goed gedaan tegen PSV.

Ajax – PSV | Laatste 10 ontmoetingen

Laten we de cijfers erbij pakken. Waarbij we dus puur naar de prestatie van Ajax thuis tegen PSV kijken. Dan blijkt dat sinds seizoen 2011/2012 Ajax 6x de winst pakte, 2x verloor en 2x gelijk speelde. Grootste winst Ajax: 3-0. Grootste winst PSV: 1-3.

Wed Meesters Voorspelt

Afgaande op de historie, het thuisvoordeel, de huidige vorm van beide teams én het aantal dagen rust tot zondag (PSV speelt donderdag 21 oktober nog tegen Monaco in de Europa League) zetten wij ons geld op Ajax. We vermoeden dat de bekendere analisten dit onderschrijven. Op Aad de Mos na wellicht. En als we er allemaal naast blijken te zitten en PSV stapt zondagavond lachend van het veld? Dan weten we: hé, dat is voetbal.

Hoe pak je de BetCity Sportsbook Odds Boost?

Met de verhoogde odds van BetCity krijg je een niet te missen kans om de quotering van een weddenschap een boost te geven. In dit geval op de topper Ajax – PSV. Zie het als de nitro in The Fast & The Furious. Laten we kijken naar de huidige odds voor een overwinning van Ajax of PSV. Die staan op moment van schrijven op respectievelijk 1.55 en 5.70. En gaan door de odds boost dus naar 5 en 10. We gaan niet voor je uitrekenen hoeveel extra pecunia je dat oplevert. Wel vertellen we je hoe je jouw voordeel kan pakken.

  1. Registreer je als nieuwe speler op BetCity.nl
  2. Doe je eerste storting (minimaal €20)
  3. Selecteer de verhoogde odd bij je eerste storting

Pats. Boem. En scoren.