Bet Gratis - BetGratis.nlWat is er beter dan een aantal gratis weddenschappen als aftrap van je sportweddenschappen? Niks, dat vinden wij dus ook! Daarom hebben wij de laatste gratis weddenschappen voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je er zelf alleen nog maar een uit te kiezen die bij jou past, en je kunt direct beginnen met wedden. Sportliefhebbers over de hele wereld zijn dagelijks op zoek naar gratis speelgeld om te wedden. Wed Meesters is de plek om te zoeken, waarom? Omdat wij al voor je gezocht hebben. Hieronder vind je alle bookmakers en bonussen die zij aanbieden. Of je nu houdt van voetbal, paardenrennen, darten of formule 1, er zit voor iedereen wat bij.

Gratis Online Weddenschappen

Gratis sport weddenschappen zijn door de bookmakers geïntroduceerd om nieuwe spelers aan te trekken. Wij durven gerust te zeggen dat deze strategie uiterst goed heeft gewerkt. Al miljoenen spelers hebben van de gratis weddenschappen geprofiteerd. De gratis weddenschappen kunnen variëren van €5 tot soms wel €100. De manier om ze te gebruiken is vrij eenvoudig. Je maakt een account bij een bookmaker die het best bij jou past, sluit een weddenschap af met je bonusgeld en als je wint staat het bedrag zo in je account. Vaak kun je dit niet direct laten uitkeren, maar kun je het wel gebruiken voor je volgende weddenschap. Zie een gratis weddenschap (of welkomstbonus) dus vooral als een middel om je spelplezier te verlengen. Mocht je er een dikke winst uit weten te spelen dan is dit alleen maar mooi meegenomen.

Vier bookmakers met een interessante welkomstbonus

Website Welkomst­bonus
Sorry, er zijn momenteel geen sites beschikbaar

Alle bookmakers die je vindt op Wed Meesters zijn voorzien van hun actuele bonussen. Zo blijf je als bezoeker altijd op de hoogte van de laatste bonussen en aanbiedingen. Daarnaast testen wij iedere bookmaker die op Wed Meesters verschijnt uitvoerig. Zo wordt er gelet op veiligheid, uitbetalingstijd, klantenservice, odds en nog veel meer. Alle informatie wordt verzameld en vervolgens kan jij dit lezen in de reviews. De reviews zijn altijd onafhankelijk en actueel. Bij een verhoging of verandering van een bonus ben jij dus altijd als eerste op de hoogte.

Zoals we al hebben gezegd, bijna alle gratis weddenschappen te komen met speciale eisen, wat betekent dat je nodig hebt om alle aspecten van het bod te bestuderen voordat het plaatsen van uw weddenschappen. Sommige bookmakers geven u een volledige terugbetaling geven op uw eerste verliezende weddenschap, anderen zullen het belang van uw eerste weddenschap te passen, ongeacht de uitkomst, terwijl sommige bieden reeks gratis weddenschappen voor alle nieuwe klanten.

Of je nu een amateur of doorgewinterde speler bent, een gratis weddenschap is voor iedereen een leuke bijkomstigheid. Het geeft je de mogelijkheid om je account een eerste zetje in de goede richting te geven. Mocht de de weddenschap toch verliezen, dan voel je dit niet direct in je portemonnee. Daarnaast weet je direct of je de bookmaker een prettige plek vind om je weddenschappen af te sluiten, of dat je wellicht op zoek moet naar een andere. Voordat je je favoriete bonus gaat uitzoeken hebben we nog wel één belangrijke tip voor je!

TIP:

Het klinkt misschien verleidelijk om nu bij iedere bookmaker een account te openen, de gratis weddenschap af te sluiten en direct bij een volgende bookmaker een account te openen. Je kunt zo inderdaad makkelijk €250 aan gratis weddenschappen afsluiten. Echter, vergeet niet dat je het gewonnen bedrag vaak niet direct in één keer kan laten uitbetalen. De kans is dus heel groot dat je gaat vergeten in welke account je nog geld hebt staan. Wij adviseren om bij een paar (twee of drie) bookmakers een account te openen en vervolgens wij één of twee daadwerkelijk gaat wedden. Zo houd je overzicht over je balansen en kun je toch kiezen tussen beide bookmakers waar de hoogste odds zitten voor jou specifieke weddenschap. De meeste bookmakers bieden naast gratis weddenschappen ook verschillende bonussen aan.
Een voorbeeld van een bookmaker waar je zowel een gratis weddenschap krijgt, als een welkomstbonus is B-bets.

 

  • Gratis wedden met €5 speelgeld
  • Tot €250 welkomstbonus op je eerste storting
  • In het Nederlands wedden op wereldwijde sport evenementen
  • Wedden via Mobiel, Tablet en Laptop
  • Unieke BidBets veilingen
  • Wedden op 500+ sportwedstrijden
  • Naast sportweddenschappen ook een Online Casino

 

Gratis Wedden