Wed Meesters | Sporters op Social Media

Conor McGregor op social media

McGregor volgen op social media is het meer dan waard. Van sponsors tot familie tot geldzaken, hij deelt het allemaal!

Een van de echte smaakmakers in de UFC komt van het prachtige Ierland. Je vindt hem natuurlijk al veel in het nieuws. Maar Conor McGregor op social media volgen is ook een echte aanrader, de beste man zal altijd voor entertainment zorgen. Volg hem op twitter, Instagram en nog veel meer.

Conor McGregor op social media

Je hebt extraverte sporters en je hebt Conor McGregor. De Ierse MMA-vechter is sinds 2013 actief in de UFC (Ultimate Fighting Championship) en heeft daar zijn stempel sindsdien op gedrukt. In juli 2015 won hij het Vedergewicht Kampioenschap en die titel verdedigde hij een half jaar later. Hierna ging hij over op het Lichtgewicht Kampioenschap en eind 2016 won hij ook dat kampioenschap. Alleen werd die titel hem later ook afgenomen vanwege activiteit.

Want sinds hij de lichtgewicht titel in november 2016 won, vocht hij slechts vier officiële wedstrijden. Daarbij zat onder meer de verloren partij tegen Khabib Nurmagomedov in oktober 2018 voor dezelfde titel. 

In 2017 hield hij zich voornamelijk bezig met zijn eigen portemonnee door een wedstrijd tegen bokskampioen Floyd Mayweather Jr. Deze wedstrijd stond ook wel bekend als The Money Fight en The Biggest Fight in Combat Sports History. Mayweather kreeg waarschijnlijk $280 miljoen voor het gevecht en McGregor $130 miljoen. Mayweather was als bokser natuurlijk in zijn element en won de wedstrijd, maar met zulke sommen geld kun je moeilijk van verliezers spreken. Hij schaamt zich er ook niet voor om te praten over zijn inkomsten en de inkomsten die hij genereert:

Conor McGregor – smaakmaker van UFC

De 33-jarige Ier is natuurlijk een markant figuur, die bijna net zo vaak persoonlijk als sportief in het nieuws komt. Conor McGregor op Twitter kijkt natuurlijk graag terug op zijn sportieve hoogtepunten, alhoewel die de laatste jaren dus spaarzaam waren.

https://twitter.com/slip_nd_bang/status/1506116340423311363?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1506116340423311363%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fslip_nd_bang2Fstatus2F1506116340423311363widget%3DTweet

Conor McGregor – zakenman in hart en nieren

Als sporter kun je natuurlijk niet met 67 jaar met pensioen gaan. Je moet je schaapjes al zo’n 30-35 jaar eerder op het droge hebben. Daarom proberen professionele sporters hun vaak riante salaris te investeren in andere zaken, om zo een luxe leven te garanderen. Conor McGregor verzekerde zichzelf al van enkele generaties luxe door zijn gevecht met Floyd Mayweather, maar hij dompelt zich graag ook onder in de zakenwereld.

Als geboren Ier was de keuze dan ook al snel gemaakt wat betreft de branche waarin hij zijn geld wilde verdienen: whiskey. In 2018 richtte McGregor zijn eigen whiskey op genaamd Proper No. Twelve Irish Whiskey. De naam is gebaseerd op de wijk waar McGregor is geboren en opgegroeid: Crumlin in Dublin 12. In 2021 zouden McGregor en zijn handelspartners hun meerderheidsaandeel in het merk hebben verkocht in een deal van $600 miljoen. McGregor is natuurlijk nog steeds trots op zijn whiskey en maakt er dan ook graag reclame voor.

McGregor toonde interesse in Chelsea

Door de Russische invasie in Oekraïne is ook de sportwereld enorm veranderd. Russische teams en atleten worden overal geweerd, maar ook vrienden van Vladimir Putin ondervinden de gevolgen van de oorlog. Zo voelde Roman Abramovich zich gedwongen om na 18 jaar zijn voetbalclub Chelsea te verkopen. Hij wordt gezien als vertrouweling van Putin, maar toonde een opvallend gebaar door de Premier League Club te willen verkopen.

De Britse overheid heeft echter recentelijk de tegoeden van veel Russische miljardairs bevroren, dus ook die van Roman Abramovich. Daardoor is een verkoop van Chelsea waarschijnlijk niet mogelijk op de korte termijn, maar lijkt het op lange termijn door te gaan. Er zijn natuurlijk al wat kapers op de kust voor de winnaar van de Champions League, waaronder Conor McGregor. Hij ziet het misschien wel zitten om met een paar mensen de Londense voetbalclub te kopen.

En hoe groot zijn mond ook is, Conor McGregor blijft toch een doetje als hij in het bijzijn van zijn moeder is:

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1500415105334403076?s=20&t=q1dtHO-pD8KgulxadlY_VQ