Wed Meesters | Wedtips van de Week

Wedden op Premier League – Wedstrijden Week 47

Wedden op Premier League staat garant voor spanning en spektakel. Wij hebben de beste wedstrijden, wedtips en gratis bets voor je.

Een van de competities waar je elke week spanning en topvoetbal vindt, is de Engelse Premier League. Dit weekend weer een heerlijk programma! Voor wie wil wedden op Premier League zijn dit de krenten uit de pap. 

Manchester City – West Ham United

De afgelopen jaren maakte Manchester City de dienst uit in de Premier League. Onder leiding van prijzenpakker Pep Guardiola pakten ‘The Citizens’ drie van de afgelopen vier landstitels en eindigde de club in het seizoensjaar van Liverpool (2019-2020) als tweede. Dit seizoen gaat het ook weer lekker, maar zit er toch soms een kink in de kabel. Zo vloog City uit de League Cup, een toernooi dat het de afgelopen vier jaar won. En ook tegen Tottenham Hotspur en Crystal Palace trokken ze in de competitie onverwacht aan het kortste eind.

Het hoofddoel van City zal de Champions League blijven, maar een landstitel ‘is natuurlijk ook wel lekker’. Pep en de zijnen staan drie punten achter Chelsea en treffen zondagmiddag de nummer vier West Ham United.

Wedden op Premier League Tip: ‘The Hammers’ draaien een lekker seizoen en staan slechts drie punten achter City. Begin deze maand won West Ham al van Liverpool en vorige maand in de League Cup van… Manchester City. Ze zijn dus gewaarschuwd.

Chelsea – Manchester United

Als je de wedstrijden op televisie kunt volgen, kun je zondag mooi van Manchester City – West Ham United (15.00) overgaan naar Chelsea – Manchester United (17.30) met het bord op schoot. Wedden op Premier League vanuit je luie stoel. Champions League-winnaar Chelsea mag proberen de voorsprong op City in de Premier League te consolideren of zelfs te vergroten en daarvoor heeft het een interessante tegenstander.

Want waar Chelsea lekker op dreef is in zowel de Premier League als de Champions League, is het voor fans van Manchester United huilen met de pet op. De zevende nederlaag van het seizoen afgelopen weekend tegen Watford (4-1!) was uiteindelijk de spreekwoordelijke druppel voor trainer Ole Gunnar Solskjaer, die na bijna drie jaar mocht inpakken van het bestuur. Oud-speler Michael Carrick neemt het stokje voorlopig over tot de volgende trainer het mag proberen op Old Trafford. Kan hij Chelsea misschien toch verrassen?

Liverpool – Southampton

De nummers 1 en 2 van de Premier League hebben moeilijke wedstrijden, dus hoopt nummer 3 Liverpool daar natuurlijk van te profiteren. De ploeg van trainer Jürgen Klopp speelt komende woensdag eerst tegen FC Porto in de Champions League, maar kan achterover leunen omdat het met 12 punten al verzekerd is van de volgende ronde – als groepswinnaar zelfs.

Virgil van Dijk en zijn vrienden krijgen zaterdag bezoek van Southampton, dat op een grijze dertiende plaats staat. Maar die ploeg mag zeker niet onderschat worden, want de verdediging bij Southampton staat aardig solide. Zo wisten ze eerder dit seizoen al Manchester City op 1-1 en Manchester United op 0-0 te houden. En slechts 14 tegengoals zijn toch een aardige score voor een ploeg van dit formaat. Zelf scoren zou natuurlijk ook wel fijn zijn, en wat dat betreft is het een goede voorbode voor Van Dijk en zijn defensie dat Southampton ook pas 11 keer scoorde. Één keer zelf scoren zou dus al bevrijdend kunnen zijn voor Liverpool. Wedden op Premier League Tip: met een gemiddeld aan goals per match van 1.74 voor Liverpool zouden wij onze weddenschap op deze wedmarkt inzetten.

Wedden op Premier League Laatste Tip: Arsenal – Newcastle

Veel Nederlandse voetbalfans hebben ook een zwak voor Arsenal dat met onder meer Dennis Bergkamp, Marc Overmars en Robin van Persie geweldige jaren kende. De laatste jaren onder Arsène Wenger en daarna is de Londense club echter geen schim meer van zichzelf geweest. Dit seizoen begonnen ze ook weer uitermate slecht met drie nederlagen op rij, maar The Gunners hebben zich herpakt met sterke uitslagen en intussen weer een vijfde plek. 

Het zelfvertrouwen kreeg afgelopen weekend een knauw door de 4-0 nederlaag bij Liverpool, maar ze staan nog bovenaan de subtop. Europees voetbal ‘zit Arsenal niet in de weg’, dus ze kunnen zich op de Premier League storten. Om op een Europees ticket te blijven staan, kunnen ze zichzelf zaterdag een plezier doen door hekkensluiter Newcastle United te verslaan.

Dankzij een competitie met zoveel kampioenskandidaten en daaronder ploegen die elke week kunnen verrassen, is het geen wonder dat wedden op premier league zo waanzinnig populair is.