Wed Accounts | Haal het maximale uit je Online Wed Accounts

Je kunt een euro maar één keer uitgeven. Of toch niet? Haal het maximale uit je Online Wed Accounts en leer van de experts op Wed Meesters.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het openen van een wed account is zeer eenvoudig, de registratie is vrijwel altijd gratis en de enige beslissing die je moet nemen is hoe je de betaling wil doen. De meeste gokkers kiezen er voor om het account te koppelen aan een betaalrekening, maar er zijn ook andere manieren om je account van voldoende fondsen te voorzien om weddenschappen te kunnen plaatsen.

De meeste gokkers kiezen er voor om accounts aan te maken bij diverse bookmakers, zo niet bij allemaal. De accounts zijn gratis, en hoewel je waarschijnlijk slechts bij een beperkt aantal daadwerkelijk gaat spelen, kunnen sommige aanbiedingen zo aantrekkelijk zijn dat je ook eens een bet plaatst bij een Bookmaker die je niet zo vaak gebruikt.

Uiteraard vind je op Wed Meesters het totale overzicht van alle promoties van de verschillende bookmakers, zodat je zelf kunt bepalen bij wie je allemaal een account wilt openen.

Waar je op moet letten bij het openen van een account

Zorg dat je bekend bent met de Algemene Voorwaarden van de bookmaker als je besluit een account te openen. Hieronder hebben we een aantal handige vragen voor je neergezet die je af kunt lopen als je de algemene voorwaarden doorneemt:

  • Wat is de vereiste minimale storting?
  • Welke stortingsmethodes worden geaccepteerd?
  • Op welke manier kun je geld opnemen van jouw account?
  • Zijn er kosten verbonden aan het storten van geld op het account?
  • Zijn er kosten verbonden aan het opnemen van geld van het account?
  • Minimale inzet per weddenschap
  • Maximaal winstbedrag
  • Regels voor afzonderlijke weddenschappen, in het bijzonder de regels voor als een weddenschap komt te vervallen

Geld storten bij een online Bookmaker

Het minimaal te storten bedrag bij een bookmaker ligt meestal rond de €5. Dit bedrag maak je over op de door jouw gekozen manier en is vervolgens te zien als positief saldo op jouw bookmakers-account.

Bookmakers keren eventuele winst uit op dezelfde rekening als waar de storting vandaan komt. Soms wordt je om aanvullende gegevens gevraagd – zeker als het om grotere bedragen gaat – omdat Bookmakers moeten voldoen aan bepaalde regelgeving omtrent witwassen. Bookmakers doen dit dus niet om je het lastig te maken – ze volgen slechts de wetgeving.

Binnen jouw account kun je ook eenvoudig geld overboeken naar andere producten van de bookmaker, zoals poker, casino en bingo, maar als je alleen geïnteresseerd bent in sportweddenschappen, dan kun je deze functie uiteraard negeren.

Free Bets

De soorten free bets (gratis bets) die worden aangeboden door diverse Bookmakers verschillen. Hierdoor is het belangrijk te snappen welke soorten free bets er allemaal bestaan, zodat je er het maximale uithaalt en geen kansen laat liggen. Meer informatie over de verschillende soorten free bets vind je op onze pagina over Gratis Weddenschappen, waar ook andere aanbiedingen en promoties worden toegelicht.

De verschillende Free Bet promoties kunnen enorm verschillen en het is dan ook belangrijk om bekend te zijn met al deze verschillen voordat je gebruik gaat maken van een free bet.

Misschien wil je een nieuw online bet account aanmaken om direct te kunnen profiteren van een free bet – en zo de bookmaker een beetje te leren kennen. Op WedMeesters.nl vind je daarom altijd een up up-to-date overzicht van de verschillende aanbiedingen bij bookmakers.

En beter nog, we hebben ook een aantal exclusieve aanbiedingen voor je, als je je account registreert via onze site. Vergeet daar dus niet van te profiteren!